reklama

Marcowe mamy 2016

Ja też nad tętnem sie nie zastanawiam. Ja przy cukrzycy musze pilnowac cisnienia zeby nie bylo wysokie ale narazie jest cały czas około 100/60 wiec nie ma sie czym martwic.
Mam taka ochote na frytki że dzisiaj robie licze ze cukier nie oszaleje :D

reklama
Od kilku frytek może nie oszaleje.
Ja ostatnio tak mam że jak już na coś tak bardzo najdzie mnie ochota to kilka kęsów I już mi się nie chce. Aż szkoda robić czasami.
MałaMi a skąd ty jesteś bo na naszej liście Cię nie widziałam?

Ja dzisiaj od rana na badaniach, więc wróciłam do domu głodna jak wilk ;). Ostatnio uzalezniłam się od krówek, codziennie muszę kilka zjeść :P. Żołądek dał spokój narazie a słodyczy nie potrafię sobie odmówić na dłuższą metę hehe. We wtorek wizyta, ciekawe czy gin potwierdzi płeć czy może jednak będzie córa ;).

Hej.

J a po wizycie wczoraj,póżno wróciłam i już nie pisałam,więc u nas wszystko pworządku,nie iwem skąd to było,ten śluz,pewnie po tym wysiłku...;/ ale nie był on groźny dla malucha,urosło,ruszało się i prawdopodobnie dziewczynka:):-) ale nie chciała mówić zeby sie nie pomylic i nadziei nie narobic:) dzisiaj mialam znowu rano jakie brazowe cos,ale to juz napewno bo badaniu,bo ja tam bardzo deliatna jestem i zazwyczaj po badaniu mam...a wkładała mi takie to plastikowe zeby zobaczyc czy krwawienia nie ma,a usg przez brzuch...ufff:)

Ona1227 gratuluję córeczki :) dobrze, że wszystko w porządku. Plamienie pewnie po badaniu teraz masz.

Ja też dzisiaj na badaniach byłam. Dobrze, że już po. Jakoś w tej ciąży szybko się męczę i mi często słabo. Też tak macie?

Maluszek właśnie sobie bryka w brzuszku :)

Barbra biedny kotek. Teraz się nie męczy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry