Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
aha no i mój gin też zalecił tampon na basen i płyn ginekologiczny od razu po i powiem Wam, że póki co (odpukać) nie jest źle

ale przynajmniej mobilizuje mnie do działania, a jak czegoś nie zrobię bo nie mam mocy to też nie ma tragedii
Staram sie nie denerwowac ale zawsze cos wyskoczy .Ja ostatnio nerwus sie zrobilam to prawda .Lewusek mniej stresu i tetno sie unormuje. Udanej podroxy i pobytu w Polsce
barbra przykro mi z powodu kotka
Wiecie co lepiej o chorobach nie pisać tu. Jedna pisze że sika w nocy zaraz kto inny pisze że poczytał i zaraz lata w nocy. Teraz tętno wysokie i już u mnie jak było ok tak od 2 dni nie spada poniżej 87 Ale najczęściej ponad 90 jest. A tak dobrze było już. Ciśnienie miałam niższe niż przed ciążą. Jakaś siła perswazji???
Lewusek ja biorę leki na nadciśnienie więc i tętno powinny normować. Fakt że kardiolog kazał mi bacznie obserwować tętno i zapisywać co dzień wyniki. Nie bardzo wtedy rozumiałam dlaczego tak tego tętna się czepiał skoro wydawało mi się że ciśnienie ważniejsze. I faktycznie leki jakie zmienił mi na czas ciąży ciśnienie nawet niżej trzymają niż dotychczas ale tętno rośnie. A skoro u Ciebie jest dodatkowo ból głowy to może powinnaś z tym iść do lekarza i brać leki na obniżenie ciśnienia. Może obecne jest dla Twojego organizmu w ciąży za duże.
Ja się denerwowałam dlaczego skoro do tej pory lekarz rodzinny leczył moje nadciśnienie teraz nagle kardiolog chce mnie raz na miesiąc widzieć. Ale ciąża jest zalecenie jest to ok niech mu będzie. Teraz rozumiem już.
Nigdy nie zastanawiałam się nad tętnem szczerze mówiąc.Tez mi lekarka powiedziała ,że w ciąży tętno u kobiet jest większe i ok 20 %. Fanti a jak się bierze leki na nadciśnienie to tętno przy nich wzrasta i trzeba kontrolować.
Z podświadomością się zgadzam coś się człowiek nakręci i zaraz ma objawy ☺