Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

po pierwsze nie musi być wcale z moczu po całej nocy, wystarczy nie sikać 2 h. Trzeba się podmyć najlepiej samą wodą bo szczególnie płyny do hig int mogą zawierać pałeczki kwasu mlekowego, które mogą wpłynąć na wynik i wytrzeć ręcznikami papierowymi, nie zwykłym bo zawsze są na nim jakieś bakterie. Następnie założyć tampon lub gaziki do wejścia do pochwy, żeby tamta flora bakteryjna nie wpłynęła na wynik. I- uwaga- nie wychodzimy spod prysznica, sikamy ciągłym strumieniem nie wstrzymując i podstawiamy kubek pod środkowy strumień- przy prawidłowym pobraniu niestety obsikamy rękę. Ja trochę inaczej to robiłam, a Wy?
A ja leżę i myślę :/ mala chyba wyczuwa ze mama jest zla i mnie tak kopienie wiem jaką pozycję sobie wybrać
Mój pojechał na ten kurs obiecywał będzie dzwonił pisał itp. A tak naprawdę cały dzien ma nas głęboko w 4literach :/
Wogole odkad tam jest mam powrotke z rozrywki wrześniowej a pojechał na niego tylko pod warunkiem ze nie będzie odwalal jakieś maniany a ja już nie mam sily ani ochoty się z nim kłócićchyba jakiś kryzys się szykuje