reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2016

FAnti syn Wam się udał -zaraz będzie dwoje do wspaniałych rozmów :D

Aliaolio gratuluję "ktosia " i podziwiam ,że nie chcecie poznać płci ;)

Bar bra współczuję i szybkiego powrotu do zdrowia . Ja jak karmiłam to nie mogłam się tym smarować ,nie wiem jak jest w ciąży. Moje dziecko teraz przechodzi kaszel pierwszy raz w życiu . Póki co sporadyczne, ale juz słyszę ,że to nie od ząbków i podam mu coś jak się obudzi ; (

reklama
Ejjj juz wypilam. Troche mi slabo i niedobrze!ale chyba dam rade. Dziwne jest to,ze mi krwi nie pobierali przed wypiciem. Nue wiem jak oni to chca sprawdzic teraz :o

Volka a mialas na skierowaniu gluzoza na czczo? Morfologii teraz nie robilas?

Luiza ja na poprzedniej wizycie mialam +3, ze 2 dni temu wyszlo mi na domowej wadze 2kg mniej, ale chyba ją oszustkę wyrzucę. Remontu i sprzątania po nim wspolczuje, nas tez to czeka, tylko kiedy to nie wiem ;)

Barbra wydaje mi się ze takie rozgrzewające cuda nie za bardzo są wskazane w ciąży, ale moge sie mylic. Ja teraz sobie raz delikatnie pokropilam bluzkę od pizamy olbasem i lepiej sie oddychalo, ale tez nie wiem czy jest to wskazane, bo nie mam ulotki.

Dzięki za odpowiedzi.
Umówiłam się na USG ale termin u tego lekarza co chciałam jest dopiero na 17.12.
W przyszły piątek mam wizytę u ginekologa to może mi sprawdzi na szybko czy dalej jest Marysia - ale wątpie bo pewnie nie będzie miał w gabinecie urządzenia.
denerwuję mnie starsznie ta niepewność, że jest cień szansy na chłopaka bo psuję mi zabawę z urządania pokoju - ciągle się wstrzymuję z różowymi dodatkami, a mam juz takie śliczne poznajdowane.

Ja mam glukoze 3 grudnia i pytalam teraz o to sniadanie to mi powiedziala ze musze cos zjesc byle nie slodkie. Tu wogole w de jest dziwnie .Usg darmowe tez tylko 3 razy .Teraz zaplacilam 50 euro zeby bylo dokonca ciazy.

Mowily,ze mam byc na czczo,bo wczoraj dzwonilam jesCze dla pewnosci,ale tak jak mowie. Nikomu tu nie pobierali krwi przed wypiciem :o

Witam!!

To dziwne, że nie pobrali bo jakiś punkt odniesienie powinien być. Ja miałam na czczo z palca i do tego jeszcze z żyły.

reklama
Ja juz po wizycie .Niby wszystko oki ale martwi mnie wielkosc BPD.Dzis mam 22t+5d .Wyniki z usg takie .

Załączniki

• 1447923676716.jpg
    1447923676716.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 66
Do góry