reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Violka dobrze, ze to nie rozyczka!

Goka80 dziękuje za pocieszenie, wiem, że plamienie nie musi oznaczać najgorszego, ale jednak i na to się nastawiam... :-(
dziś jest mocniejsze to plamienie i nie tylko śluz podbarwiony, jeszcze 3 godziny do wizyty... dam Wam potem znać

Cześć Dziewczyny!

Violka dobrze ze to tylko wysypka oby szybko przeszło..
Tamtusia nie martw się, może to plamienie to nic poważnego. A bierzesz jakieś leki?

Ja dziś też już na szpilkach, wizyta o 16.45, ale po 15 będę już pewnie ruszać bo dojechać muszę.
U mnie dziś znów dzień z mdłościami..

Viola siostrzeniec mojego P miał ostatnio różyczkę, pocieszę Cię, że zaczęło się od krostek na policzkach, czole i na karku, bardzo podobne do potówek. I to było tyle, na drugi dzień już ich praktycznie nie było, także tak jak lekarz mówi to uczulenie :) Ale nie dziwię Ci się, też bym panikowała, zresztą ja panikuje ze wszystkim :)

Tamtusia to czekamy na wieści i trzymamy kciuki :)

Cześć Dziewczyny!

Violka dobrze ze to tylko wysypka oby szybko przeszło..
Tamtusia nie martw się, może to plamienie to nic poważnego. A bierzesz jakieś leki?

Ja dziś też już na szpilkach, wizyta o 16.45, ale po 15 będę już pewnie ruszać bo dojechać muszę.
U mnie dziś znów dzień z mdłościami..

Jestem bardzo ciekawa czy już lekarz coś u Ciebie zobaczy :)
a mdłości Ci współczuje. :(

reklama
Hej ja mam dziś fatalny dzień słabo się czułam myślałam że jak zjem to będzie lepiej ale nic się nie zmieniło :( ehhh czuję się taka słaba :(

Dziewczyny dajcie znać jak po wizytach
Natka90 napisałam ci sprostowanie moich dat na priv :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry