Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Volka ciekawe od czego właśnie to zależy... ja trenowała 5x w tyg po 2h a mi nie pozwolił ćwiczyć jak już potwierdził ciszę nawet rower odpadł a moje sąsiadki w 9msc jeździły![]()
Volka ja sobie codziennie mówię ,od jutra' zacznę![]()
Ja klade się spać a na pewno do łóżka bo oczywiście znowu mała sprzeczka o pracę miało być jutro kino ale nie wiem czy będzie w sobotę zakupy też mogą się nie odbyć i tak w kółko następnym razem ok następnym razem na pewno ok na razie tyle słyszę a mi przykrowiem że praca jest ważna ale mamy teraz trochę czasu dla siebie i dupa
boje się że potem jak wszystko w firmie się poukładane to u nas w związku się popsuje ehh
Ja biore magnez jak czuje,ze mam wiecej twardnien. Nospe wezme w ostatecznosci. Lekarz mowil,ze wszystlo jest ok,wiec po co mam sue faszerowac?
Fanti ja dzisiaj weszłam na 3 piętro i myślałam żE wypluje płuca a kiedyś potrafiłam dziennie 15km jeździć na rowerze![]()
Teraz licze juz te twardnienia,bo lekarz kazal. Poki co dzisiaj mialam 6 czy 7. Mam nadzieje,ze 15 nie przekrocze...
Tak ja gadalam że swoim ginekologiem i mówił że teraz mogę na spokojniei pomoglo
![]()