LAski mam ochotę zabijać. Wczoraj mi wpadli i zaczęli montować dwie garderoby. górna i dolną. Jeszcze wcozraj starałam się panować nad sobą i też było już ciemno jak wyszli ale dzisiaj to bym mendy porozrywała. Nosz...wa. Wszystko jest brudne. Zamontowali mi korpusy białe i są urąbane całe od góry do dołu. Brudne i obmierzłe. dodatkowo wsszędzie nawet na suficie są odbbite brudne paluchy tych kolesi. ściany porysowane. No poprostu bajka. Mają kończyć w piątek. Kosztowały mnie te przyjmeności 12 000 i z tej firmy też kuchnie mają mi robić. W dupie mam ich kuchnie. Serio biorę z ikei. 2 godziny dzisiaj kilka półek próbowałam domyć. Jak można w takim stanie meble zamontować i nie wstydzić się. Nawewt nie wiem czym to już myć. Zamiast dostać za tą kasę lux meble lśniące to dostałam usmarowane *****. Oj jeszcze powiem właścicielce co myślę o takie robocie. Teraz to by wypadało żebym ja odmalowała po ich wyjściu garderoby od nowa. a jeszcze mają mi montować ścianę z desek drewnianych w sypialni za łóżkiem i ja ich bez rękawiczek nie wpuszczę !!! Serio.!!! Jak można wziąść łaspkami czarnymi i macać ściany biłałe i wszytsko i zadowoleni .