Cześć,
u mnie też dziś kiepski nastrój, jeszcze miałam taki sen, że się mokra obudziłam, śniło mi się, że umarłam w szpitalu, stałam jakby z boku i wszystko widziałam, reanimację itp., normalnie horror, no ale podobno to oznacza długie życie, więc chyba pozostało się cieszyć... takie ciążowe koszmary.
Rano na dzień dobry jeszcze mąż zrobił awanturę synowi, że jego zabawki porozrzucane po całym salonie więc pięknie się dzień zaczał. Chciałam żeby pomógł mi ogarnąć mieszkanie, ale miał to w nosie, więc zadzwoniłam po panią, z której pomocy korzystam od czasu do czasu i już jest czyściutko i pachnąco. Jeżeli M nie ma ochoty odkurzać i myć podłóg to będę teraz co tydzień korzystać z jej pomocy, ja niestety już padam, jak mam posprzątać 160 m2. ogólnie ostatnio moja kondycja dużo słabsza, wczoraj po zakupach nie mogłam się ruszać..
Ja w aptece Gemini zamawiam już od dawna, bo nawet po doliczeniu kosztów przesyłki wychodzi dużo taniej niż w zwykłej aptece, a i kremy, toniki itp są też dużo tańsze.
Volka, fajnie, że już jesteś w domku, Co do igraszek to my chyba musimy zrobić przerwę, bo jak ostatnio się za to zabraliśmy, to tylko kupa śmiechu była

Przez mój brzuch ciężko było znaleźć dogodną pozycję, a jak już znaleźliśmy to mnie zaczęły łapać skurcze nóg i było po wszystkim