reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Uwielbiam takie dobre rady😜 myśli że jak ma trójkę dzieci to wszytko wie. Każda mama wie co dla jej dziecka dobre. Moja córka nie lezy na brzuchu w spacerówce bo jej wystarczy jak siedzi na półleżąco i jest grzeczna cały spacer . Kiedyś każdy mi mówił ze spać dziecko w nocy nie może na brzuchu i wiem że są skrajne sytuacje że dziecko się dusi ale moja córa od samego początku spała na brzuchu. Jeżeli jej pilnujesz masz ją na oku to ja nie widzę w tym nic złego
jak tak lubi, podobno przyzwyczajenie druga natura 😉
mój właśnie śpi na brzuchu nawet jak go położę inaczej to siup odkąd zaczął sie przekręcać to tylko tak śpi 😂 ale mój Mąż też tak śpi
no mnie by kręgosłup bolał kiedyś próbowałam rano myślałam że ktoś po mnie przejechał😂

reklama
ahhh Mężowie 🥰
Ja cała chekie wywaliłam a kosmetyków prawie nie mam 😂 te co mam to w górnej półce a te od prysznic to jeszcze długo nie dosięgnie 😂
siostra miała patent porobiła kluczyki w szafkach to potem ciągle chodziła wkurzona bo szukała tych kluczy 😂 także nie polecam.
jedynie Ci zostają górne szafki 😉

no Twoja to super przechodzi będzie twardzielką🤪 zresztą wygląda na taką jakie ona ma włosy 😱 zapuszczasz jej?
Tak zapuszczam jej włosy, chce aby miała chociaż do ramion, dłuższe nie z racji ze później problem z pielęgnacja,a tak zwiąże w kucyk lub zrobię jej fryzurę ale nie będzie krzyku przy czesaniu 😃

Ja niestety w łazience mam tylko szafkę pod umywalkę i wisząca na maksa zapełnione, i mam regał stojący , i na tym regale w koszyczkach mam swoje kosmetyki, i właśnie tam muszę coś ogarnąć a pomysłu brak. Chyba że mąż mi zrobi półkę wisząca bo coś mówił że chce jakoś to też ogarnąć.

nie no niby na laiciku rozmawiałyśmy bez spiny 😂ale w sumie zauważam że przeważnie kobiety uwielbiają prawic sobie kazania, oceniać i takie szpile dawać, nie wiem kurde chyba żeby się podbudować 🤔
tęsknię za pracą sami faceci i nigdy nie rozmawiają o innych facetach 😂
Kobieta kobiecie wilkiem, tak nie powinno być. Dziś z przyjaciółką rozmawiałam bo zmieniła pracę, a pracuje w szkole jako wf-istka, i dramat. Opowiadała o 3-ech takich z którymi pracuje, każda z nich próbuje ją pouczać. I jej napisałam, tam gdzie są w pracy faceci nie ma afer koperkowych.

jak tak lubi, podobno przyzwyczajenie druga natura 😉
mój właśnie śpi na brzuchu nawet jak go położę inaczej to siup odkąd zaczął sie przekręcać to tylko tak śpi 😂 ale mój Mąż też tak śpi
no mnie by kręgosłup bolał kiedyś próbowałam rano myślałam że ktoś po mnie przejechał😂
Przecież to jest najlepsza pozycja do spania!!! Ja cała ciążę czekałam aż się położę na brzuchu, i po porodzie to było cudowne uczucie 😃

Tak zapuszczam jej włosy, chce aby miała chociaż do ramion, dłuższe nie z racji ze później problem z pielęgnacja,a tak zwiąże w kucyk lub zrobię jej fryzurę ale nie będzie krzyku przy czesaniu 😃

Ja niestety w łazience mam tylko szafkę pod umywalkę i wisząca na maksa zapełnione, i mam regał stojący , i na tym regale w koszyczkach mam swoje kosmetyki, i właśnie tam muszę coś ogarnąć a pomysłu brak. Chyba że mąż mi zrobi półkę wisząca bo coś mówił że chce jakoś to też ogarnąć.
ona ma tak piękne te włoski i sama jest księżniczka 😍
Uuu to będzie miał pole do popisu 😜, kupiłam bym jednak gotowe chociaż teraz wszystko tak drogie że szok 😱

Przecież to jest najlepsza pozycja do spania!!! Ja cała ciążę czekałam aż się położę na brzuchu, i po porodzie to było cudowne uczucie 😃
Też lubię spać na brzuchu i właśnie w ciąży mi tego bardzo brakowało. Początki karmienia też, bo uciskałam sobie biust, teraz już mogę. To jest taka ulga dla pleców po dniu spedzonym na dźwiganiu dziecka 🙂
Melania pierwsze 4 miesiące spała tylko na brzuchu, w tej pozycji przesypiała najdłużej.
Potem tylko na plecach, a teraz tak jak Staszek, sama w nocy odwraca się na brzuszek, mimo śpiworka.
Aaa i zaczęła wędrować, śpiąc, po całym łóżku. Wcześniej spała nieruchomo.
🤷‍♀️

ahhh Mężowie 🥰
Ja cała chekie wywaliłam a kosmetyków prawie nie mam 😂 te co mam to w górnej półce a te od prysznic to jeszcze długo nie dosięgnie 😂
siostra miała patent porobiła kluczyki w szafkach to potem ciągle chodziła wkurzona bo szukała tych kluczy 😂 także nie polecam.
jedynie Ci zostają górne szafki 😉

no Twoja to super przechodzi będzie twardzielką🤪 zresztą wygląda na taką jakie ona ma włosy 😱 zapuszczasz jej?
Włoski Anastazji są takie miękkie i jedwabiste, cudne.
Głaskałam 😁 wiem co piszę 🥰

Też lubię spać na brzuchu i właśnie w ciąży mi tego bardzo brakowało. Początki karmienia też, bo uciskałam sobie biust, teraz już mogę. To jest taka ulga dla pleców po dniu spedzonym na dźwiganiu dziecka 🙂
Melania pierwsze 4 miesiące spała tylko na brzuchu, w tej pozycji przesypiała najdłużej.
Potem tylko na plecach, a teraz tak jak Staszek, sama w nocy odwraca się na brzuszek, mimo śpiworka.
Aaa i zaczęła wędrować, śpiąc, po całym łóżku. Wcześniej spała nieruchomo.
🤷‍♀️
O kurczaczki, to tak musisz trochę czujnie spać żeby mieć pod kontrolą czy gdzieś na łóżku Ci nie zawędruje. Chociaż Nastka w łóżeczku ma milion pozycji, czasem dziwnych i to pomimo śpiworka.

reklama
Włoski Anastazji są takie miękkie i jedwabiste, cudne.
Głaskałam 😁 wiem co piszę 🥰
@Mary2094 pochwal się jedwab kładziesz 😂
mi to się takie podobają strasznie szczególnie u takie niemowlaczka no i oczywiścieź Włoszki też cudne 😍 nie wiem co @Patii26 robi ale pewnie lokówka w obroty idzie 😂😂
oczywiście żartuje dziewczyny 😊

Do góry