Mary2094
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
albo papiloty a Nelcia jak zacznie mówić to Mamo wiesz jak nie wygodnie się w tym śpiNa wałki pewnie małej kręci że ma takie urocze loczusie ❤
U Was było dziwnie w dzień a u mnie w nocyCo te dzieci dzisiajmoja miała drzemkę po 12 i później usnela dopiero ok 18. Oczywiście wszystko się przeciągnęło, dopiero teraz śpi, czekam czy się nie przebudzi jeszcze na cycusia
![]()
Oj to dziś pewnie ciężki dzień przed TobąJest 5 rano. Ja dopiero idę spać, bo od 2:30 nie zmrużyłyśmy z Nelą oka przez katar...Jestem padnięta, a pewnie wstanie za godzinę
Jak wstanę to odpisze na te Wasze żarciki haha![]()
Moja tak się kręci ostatnio , nie wiem czemu kręci się podnosi głowę dalej śpi jakby coś jej przeszkadzało . Przez to mnie przebudza i razem nie spimyOj to dziś pewnie ciężki dzień przed TobąMój młody spał do 6 więc nienajgorzej. Co prawda przed 5 do łóżka go wzięłam bo zaczął się kręcić ale i tak spoko
Mam nadzieję, że ten katar Nelci jak najszybciej przejdzie!
Mój też tak się potrafi kręcić w nocy. Różne są te Nicki, naprawdę. Nieraz śpi jak kamień a nieraz się kręci, przebudza, szuka smoczka więc Cię rozumiemMoja tak się kręci ostatnio , nie wiem czemu kręci się podnosi głowę dalej śpi jakby coś jej przeszkadzało . Przez to mnie przebudza i razem nie spimy
Moja znow przespała całą nockę do ok 6 od ok 24. I pojadła i dalej poszła spać tak do 8. Jestem ciekawa jak to będzie teraz z tym spaniem czy zaraz się to nie zmieni.U Was było dziwnie w dzień a u mnie w nocymała zasnęła o 20 i w nocy od 24 przebudzała się kręciła średnio co godzinę potem od 4 już zasnęła i o dziwo spałyśmy do 7.40
co dawno się nie zdarzyło
jaki fajny widok jak taki maluch na czterechu nas taki postęp![]()