reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

@Mary2094 pochwal się jedwab kładziesz 😂
mi to się takie podobają strasznie szczególnie u takie niemowlaczka no i oczywiścieź Włoszki też cudne 😍 nie wiem co @Patii26 robi ale pewnie lokówka w obroty idzie 😂😂
oczywiście żartuje dziewczyny 😊
Na wałki pewnie małej kręci że ma takie urocze loczusie ❤

reklama
Co te dzieci dzisiaj 😂 moja miała drzemkę po 12 i później usnela dopiero ok 18. Oczywiście wszystko się przeciągnęło, dopiero teraz śpi, czekam czy się nie przebudzi jeszcze na cycusia 🙈
U Was było dziwnie w dzień a u mnie w nocy 😜mała zasnęła o 20 i w nocy od 24 przebudzała się kręciła średnio co godzinę potem od 4 już zasnęła i o dziwo spałyśmy do 7.40😳co dawno się nie zdarzyło

Jest 5 rano. Ja dopiero idę spać, bo od 2:30 nie zmrużyłyśmy z Nelą oka przez katar... 😭 Jestem padnięta, a pewnie wstanie za godzinę 😭😴
Jak wstanę to odpisze na te Wasze żarciki haha 😅🤗
Oj to dziś pewnie ciężki dzień przed Tobą 🥴 Mój młody spał do 6 więc nienajgorzej. Co prawda przed 5 do łóżka go wzięłam bo zaczął się kręcić ale i tak spoko 🙂 Mam nadzieję, że ten katar Nelci jak najszybciej przejdzie!

A ja dziewczyny niby już wyszłam z przeziębienia ale jestem jakaś taka mega osłabiona, że ledwo funkcjonuję. Aż się zastanawiam czy to covid mógł być. Ale chyba niee.... Miałam dwa dni ból gardła, trzy dni katar, może jakiś stan podgoraczkowy a teraz to osłabienie tylko zostało. Ja chyba ze 3 lata nawet kataru nie miałam a tu takie lajtowe przeziębienie na łopatki mnie położyło 😳🤔 Mały odpukać na razie nic nie ma ale 2 dni w masce przy nim chodziłam 😆

Oj to dziś pewnie ciężki dzień przed Tobą 🥴 Mój młody spał do 6 więc nienajgorzej. Co prawda przed 5 do łóżka go wzięłam bo zaczął się kręcić ale i tak spoko 🙂 Mam nadzieję, że ten katar Nelci jak najszybciej przejdzie!
Moja tak się kręci ostatnio , nie wiem czemu kręci się podnosi głowę dalej śpi jakby coś jej przeszkadzało . Przez to mnie przebudza i razem nie spimy

Moja tak się kręci ostatnio , nie wiem czemu kręci się podnosi głowę dalej śpi jakby coś jej przeszkadzało . Przez to mnie przebudza i razem nie spimy
Mój też tak się potrafi kręcić w nocy. Różne są te Nicki, naprawdę. Nieraz śpi jak kamień a nieraz się kręci, przebudza, szuka smoczka więc Cię rozumiem 😉

U Was było dziwnie w dzień a u mnie w nocy 😜mała zasnęła o 20 i w nocy od 24 przebudzała się kręciła średnio co godzinę potem od 4 już zasnęła i o dziwo spałyśmy do 7.40😳co dawno się nie zdarzyło
Moja znow przespała całą nockę do ok 6 od ok 24. I pojadła i dalej poszła spać tak do 8. Jestem ciekawa jak to będzie teraz z tym spaniem czy zaraz się to nie zmieni.

reklama
Do góry