Patii26
Fanka BB :)
A Aromactive dałaś jej na ubranko? Ja musiałam ściągnąć i dalam obok na łóżeczko, bo całą noc się drapała w tym miejscu okropnie i za intensywny zapach był, że nawet mi przeszkadzał a spałam obok.Niedawno przechodziłyśmy przez to samo u nas katar trwał dwa tygodnie na szczęście aromactive pomogl i w nocy ładnie spała![]()
Nie nie, jeszcze zalecił Marimer Baby 3x1 do noska i Pelafen baby kapsułki doustne 2x1.Ale tylko te plastry Wam zalecił pediatra? A wogole wybieracie się do alergologa bo jestem ciekawa co Wam zaproponuje na azs![]()
Właśnie muszę ją zapisać, ale nie ma nigdzie w pobliżu dobrego alergologa dzieciecego... A przynajmniej nie znam.
@LipcowaLi może Ty znasz jakiegoś w Skoczowie albo Cieszynie?
To u nas ząbkowanie też super łagodnieNo jak mój mąż, by nie zwrócił też uwagi że coś się dzieje. Ja dziś przestawiałam chemię w łazience, jeszcze muszę gdzieś kosmetyki swoje ulokować ale nie wiem gdzie. Chyba że kupie jakieś zamykane kuferki, pudełka, może ktoś jakiś ma pomysł. Bo chemię w koszyczku ustawiłam na pralce tak wiec juz mi więcej tam nie wejdzieI czekam za zabezpieczeniami do szaf.
Ja na chwile obecną dziękuję że to ząbkowanie jest jakby go nie było, i że trochę jest marudna. Żeby tak zostało, bo bym się nie zorientowała po jej zachowaniu że coś tam w buzi się dzieje.

To ja Neli zapuszczam, żeby miała piękne długie włosyTak zapuszczam jej włosy, chce aby miała chociaż do ramion, dłuższe nie z racji ze później problem z pielęgnacja,a tak zwiąże w kucyk lub zrobię jej fryzurę ale nie będzie krzyku przy czesaniu
Ja niestety w łazience mam tylko szafkę pod umywalkę i wisząca na maksa zapełnione, i mam regał stojący , i na tym regale w koszyczkach mam swoje kosmetyki, i właśnie tam muszę coś ogarnąć a pomysłu brak. Chyba że mąż mi zrobi półkę wisząca bo coś mówił że chce jakoś to też ogarnąć.

Hahaha

I jest ciężkiOj to dziś pewnie ciężki dzień przed TobąMój młody spał do 6 więc nienajgorzej. Co prawda przed 5 do łóżka go wzięłam bo zaczął się kręcić ale i tak spoko
Mam nadzieję, że ten katar Nelci jak najszybciej przejdzie!

Moja też się w nocy kręci i trzepie głową i nogami i wtedy się wybudzam i daje jej cycka, to popije i idzie dalej spać.Mój też tak się potrafi kręcić w nocy. Różne są te Nicki, naprawdę. Nieraz śpi jak kamień a nieraz się kręci, przebudza, szuka smoczka więc Cię rozumiem![]()
Podajcie link do matyjaki fajny widok jak taki maluch na czterech
mamy taką samą matę, tylko wzorek w koniki. Macie tą dużą? 180x200? zastanawiałam się nad puzzlami, ale ja muszę każdego wieczora składać to wybrałam taką, super lekka i jedną ręką można rozłożyć i złożyć