ilmenau
Fanka BB :)
Teraz do cycka się dossała bo przebudziła się z płaczem i dalej przy cycku śpichyba nigdy do tej toalety nie dojdę
![]()
A takie atrakcje jeszcze przed tobą

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz do cycka się dossała bo przebudziła się z płaczem i dalej przy cycku śpichyba nigdy do tej toalety nie dojdę
![]()
No sporo sporo bo z ostatniej procedury udało się za 1 razem a dosyć dużo uzyskaliśmy rodzeństwaWow to sporo dzieciaczków
Niestety na nas nikt nie czeka jakoś z żadnej procedury nie zostały nam zarodkichcielibyśmy rodzeństwo dla synka ale z racji na mój wiek, ciężkie cc mamy mieszane uczucia
łatwiej było było gdyby ktoś czekał to bym na pewno wrociła a tak to zobaczymy za rok albo dwa jak to będzie
![]()
A mówiłam , że nadejdzie czas i drzemki dłuższe powrócą...oby tylko nie jednorazowo bo szkoda inwestować w pantsyChyba czas kupić I sobie![]()
Właśnie czas pokaże jak to będzieNo sporo sporo bo z ostatniej procedury udało się za 1 razem a dosyć dużo uzyskaliśmy rodzeństwaTyko ,że ja też już nie pierwszej młodości a mała jest wymagająca i rodzeństwo stoi pod wielkim znakiem zapytania bo nie wyobrażam sobie co by było gdyby "drugie" było takie jak ona....zero czasu bym wtedy dla niej miała
Czas pokaże....my mamy to szczęście , że jeszcze na nas czekają...i tutaj się właśnie rozchodzi ,że szkoda....bo na całą procedurę od początku bym ja się osobiście nie zdecydowała
![]()
to moja miała dziś 2,5h drzemkę - ja przygotowana na max 1h to nie wiedziałam co ze sobą zrobićUwaga, moje dziecko spi od godziny ale na kanapie, aż boje się ruszyć siku bo się obudzi![]()
Dokładnie cieszmy się tym co mamy teraz i tu...a później czas pokażeWłaśnie czas pokaże jak to będziewłaśnie ja się trochę boje tego , że jak się zdecydujemy na kolejną próbę to się w to zaangażuje kosztem małego a druga sprawa to finanse, te pieniądze przydadzą się na tego maluszka ale znowu mieć rodzeństwo i drugie dziecko też jest fajnie ...... to są dylematy które będziemy rozważać za jakiś czas teraz cieszymy się tym co mamy
![]()
Ja zazwyczaj wtedy nic więcej nie robię bo wychodzę z założenia , że przecież zaraz się obudzi to po co zaczynaćto moja miała dziś 2,5h drzemkę - ja przygotowana na max 1h to nie wiedziałam co ze sobą zrobić![]()
No właśnie, jak już inwestować to w pewniakaA mówiłam , że nadejdzie czas i drzemki dłuższe powrócą...oby tylko nie jednorazowo bo szkoda inwestować w pantsy![]()
![]()
![]()