Niedługo mama
Fanka BB :)
Ja też planuje wychowawczyJa też do marca na macierzyńskim, a dalej na wychowawczybo niestety nie będę miała z kim syna zostawić.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też planuje wychowawczyJa też do marca na macierzyńskim, a dalej na wychowawczybo niestety nie będę miała z kim syna zostawić.
Mi jakoś szkoda dawać do żłobka bo to wszystko nie jest warte tych pieniędzyMy będziemy za żłobkiem się rozglądać
Ja też za żłobkiem. Tzn. mam żłobek pod samym blokiem i oby się tam dostał bo nie będę musiała go wozić chociaż.... Z jednej strony też bym powiedziała jeszcze ale tu i tak będę rok, z pierwszym synem tylko pół roku siedziałam.My będziemy za żłobkiem się rozglądać
Ja też do marca na macierzyńskim, a dalej na wychowawczybo niestety nie będę miała z kim syna zostawić.
Ja zapisałam mojego już w marcu do państwowych ale czeka we wrześniu będzie wiadomo czy go przyjmą na przyszły rok chore to jest!My będziemy za żłobkiem się rozglądać
No niby nie jest ale ja chce utrzymać swoją pracę, którą bardzo lubię. Niestety ale takie przedłużanie macierzynskie jest średnio u nas widziane....Mi jakoś szkoda dawać do żłobka bo to wszystko nie jest warte tych pieniędzy![]()
O jakie slodziakiTy już tak sadzasz swojego bąbla tak?
ja do pracy i do żłobka musze dojechać pozatym sama idea żłobków mnie nie przekonuje wolę zacząć od przedszkola. Ale wiadomo są sytuacje ze trzeba wrócić do pracyNo niby nie jest ale ja chce utrzymać swoją pracę, którą bardzo lubię. Niestety ale takie przedłużanie macierzynskie jest średnio u nas widziane....
Ja nie mam wyjścia pieniądze się przydadzą wiec muszę wrócić. A mi się i tak kalkuluje wysłać małą do żłobka. Mimo że bardzo bym tego nie chciałaMi jakoś szkoda dawać do żłobka bo to wszystko nie jest warte tych pieniędzy![]()
Pieniądze zawsze się przydadzą ale co mi po pieniądzach jak tyle lat się starałam o dziecko a teraz wrócę z pracy pobedę z nim 3 h i pójdzie spać a taki mały już nigdy nie będzie, wolę zaczekać aż podrosnie i będzie bardziej samodzielny. Chociaż Lubie swoją pracę i chętnie bym coś w tym temacie porobiłaJa nie mam wyjścia pieniądze się przydadzą wiec muszę wrócić. A mi się i tak kalkuluje wysłać małą do żłobka. Mimo że bardzo bym tego nie chciała