Rano po południu wieczorem i w nocyHej dziewczynykiedy was mdli? Jeszcze przed jedzeniem czy po? Ja dzisiaj wstałam i wszystko było super dopóki nie zjadłam śniadania:/ w kościele tak mnie mdliło że myślałam że spadnę.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rano po południu wieczorem i w nocyHej dziewczynykiedy was mdli? Jeszcze przed jedzeniem czy po? Ja dzisiaj wstałam i wszystko było super dopóki nie zjadłam śniadania:/ w kościele tak mnie mdliło że myślałam że spadnę.
Ja czasami tak robię bo ileż można....Zazwyczaj zaczyna się po południu i trzyma do wieczora...czasem mam ochotę wsadzić już sobie paluchy żeby sobie ulżyć....
Silniej po południu. Ale zauważyłam, że mdłości nasilają mi się jak jestem głodna - dzisiaj zjedzenie kanapki pomogło i na razie odeszłoHej dziewczynykiedy was mdli? Jeszcze przed jedzeniem czy po? Ja dzisiaj wstałam i wszystko było super dopóki nie zjadłam śniadania:/ w kościele tak mnie mdliło że myślałam że spadnę.
Nie mam żadnych objawow a co do apetytu to jem tak samo jak przed ciaza. U mnie w sumie nic się nie zmieniło, no może chodzę wcześniej spać
Tak, dużo zależy, czemu lekarz przepisał. Np. duphaston, czyli dydrogesteronum bierze się nie tylko z powodu plamień na podtrzymanie ciąży (przy niskim progesteronie), ale ma też inne działanie jak np. hamuje skurcze macicy, działa na macicę rozluźniająco.Wszystko zależy od lekarza. W dniu wizyty będę 9+1 i będę powoli odstawiac, niektóre biorą cała ciąże. Myślę że zależy z jakiego powodu się go bierze
Daj znać po wizycie co i jakDzisiaj leżałem aż do 10 bałam się wstać żeby tylko mnie nie mdliło ale niestety nie pomogło w dodatku też dziwny smak w ustach... Dzisiaj wizyta, mam stres.
PreglifeJaka masz aplikacje?
No właśnie Preglife pokazuje jakby dzień do przodu, ja mam jeszcze Ciąża+ i jakoś ta mi bardziej odpowiadaPregli
Preglife