Rozumiem. To może urodzimy w tym samym czasieNo bo to planowana cesarka z powodów medycznych i kroją jak jest ciaza donoszona...ja po zakrzepicy jestem i nie pozwalają mi rodzic naturalnie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem. To może urodzimy w tym samym czasieNo bo to planowana cesarka z powodów medycznych i kroją jak jest ciaza donoszona...ja po zakrzepicy jestem i nie pozwalają mi rodzic naturalnie.
A Ty naturalnie będziesz rodzić?Rozumiem. To może urodzimy w tym samym czasie![]()
Na ostatniej wizycie 14.12 mała jest położona pośladkami w dół. Pani doktor powiedziała że może się już nie przekręcić i że może być cesarka. Ale do obserwacji jeszcze.A Ty naturalnie będziesz rodzić?
No jeszcze jest czas....na pewno się ułoży jak trzeba...trzymam kciuki....Na ostatniej wizycie 14.12 mała jest położona pośladkami w dół. Pani doktor powiedziała że może się już nie przekręcić i że może być cesarka. Ale do obserwacji jeszcze.
Do szpitala idę w 38 tc czyli 15.02 ze względu na cukrzycę.
Boje się zarówno jednego jak i drugiego porodu więc sama nie wiem co gorszeNo jeszcze jest czas....na pewno się ułoży jak trzeba...trzymam kciuki....
Fizyczne?zakrzepica płucna i wiekBoje się zarówno jednego jak i drugiego porodu więc sama nie wiem co gorsze
Weszło to i wyjdzie
A Ty masz wskazania fizyczne?
a to nie jest tak, że przy zakrzepicy gorsza jest cesarka? Wydawało mi się, że wtedy właśnie lepiej sn.Fizyczne?zakrzepica płucna i wieki w pierwszej ciazy cesarka....tachykardia maluchów w obu ciążach...
A ile masz lat? Musi być dobrze.Fizyczne?zakrzepica płucna i wieki w pierwszej ciazy cesarka....tachykardia maluchów w obu ciążach...
Może....myślę że cała historia moja determinuje cesarkę....ja osobiście wolałabym SN.cesarke mialam i źle wspominam.stara jestem i tyle...a to nie jest tak, że przy zakrzepicy gorsza jest cesarka? Wydawało mi się, że wtedy właśnie lepiej sn.
pewnie nie starsza ode mnieMoże....myślę że cała historia moja determinuje cesarkę....ja osobiście wolałabym SN.cesarke mialam i źle wspominam.stara jestem i tyle...![]()