Dziekuje za zaproszenie, będzie mi bardzo miłoWitamy, czy chciałabyś być w grupie prywatnej? Gratulujemy!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje za zaproszenie, będzie mi bardzo miłoWitamy, czy chciałabyś być w grupie prywatnej? Gratulujemy!![]()
Poproszę o dopisanie mnieDziewczyny dostałam wczoraj wiadomość, że grupa zostanie zaraz zalozona. Przesłałam jeszcze parę osób, które się zgłosiły. Jak już będzie grupa to przejrzę jeszcze raz ten wątek i wyślę osoby, które się jeszcze zgłaszały do prywatnej.
Już napisałam, żeby Cię dodać.Zdjęcie z dziś 11+6 i tak już sobie rozkminiam po tym wyrostku płciowym czy to chłopiec czy dziewczynka. Jak myślicie?Zobacz załącznik 1717641
Jak sytuacja z partnerem?Poproszę o dopisanie mnietrochę się nie udzielałam, właściwie to wydaje mi się że mogę mieć depresję
Jest beznadziejnie. Ma po prostu w dupie mnie i dziecko. Musiałam sama przygotować kuchnię do remontu no i przypadkiem spadłam z krzesła i skręciłam kostkę. Następnego dnia okazało się ze się przeziębiłam od dwóch dni gorączkuje. Nie miałam jak zrobić zakupów nie miałam kogo poprosić i zabrakło mi wody do picia. Dziś trafiłam do szpitala z bólem brzucha i wyszło w wynikach krwi ze jestem odwodniona. Odebrał mnie ze szpitala poprosiłam abyśmy zajechali po zupę - „to sama sobie zajedź”. Szczerze? Żyć mi się nie chce i tyleJak sytuacja z partnerem?
tak@Mamanaluziexoxo ten prywatny wątek już ruszył całkiem?