Ninja ogródka jest może z 0,5ha:-) (tzn takowego rekraacyjnego;trawnik, działeczka i mały staw) reszta to jest pozostałość po starym sadzie (w przyszłosci będzie to padok dla koni

) no i las. A na razie żeby ziemia nie stała odłogiem i żeby dostawać jakieś dotacje od rządu kupimy krowę lub z 5 kóz

Co do telewizora to niestety mój mąż jest bardzo telewizyjny

, nie ważne co leci (a w 90% czasu TVN24;-)) byle by coś brzeczało na szczęście Przemek potrafi czasem sam wyłączyć pudło i włączyć radio

.
Za to pochwalę się sukcesem że postawiłam na swoim i nie pozwoliłam kupić tv do sypialni

, i nawet mój mąż ostatnio przyznał mi rację że tv w sypialni to był zły pomysł i dobrze że nie postawił na swoim
remeny pisze:
jak z porodem przy przepuklinie?
Ja miałam cc (ułożenie pośladkowe) no i jak mi gin powiedział to powinni mi to zrobić przy cięciu bo to zakłada się taki szew i wciąga pepek do środka

i teraz jakbym miała teraz to mam się przypomnieć z tym

. A co do naturalnego porodu to nie mam pojęcia czy oni zabezpieczają jakoś pępek czy można tak normalnie rodzic
ninja pisze:
wypryski pojawiające się czasem na czole a nawet policzkach
ja mam na całym dekolcie

, normalnie koszmar smaruje pastami cynkowymi i różnymi specyfikami i nic za cholerę nie chcą zniknąć, a twarz odpukać juz mam czystą (na poczatku miałam strasznie czoło i brode)
Dziś znów piekny dzionek, chyba na spacer wezme aparat, drzewa są tak kolorowe i śliczne