M
marzena78
Gość
lekarz powiedział ci juz ze syn ja ide dzisiaj myslisz ze juz widac w ksiazkach pisza ze widac 18-20 tyg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
! tyle tego !
Zyc nie umierac.Marzenko nie kupiłam tych spodni tylko zapozyczyłam zdjęcie z Allegromarzena78 pisze:fajne masz te spodnie a wygodne i ile dałaś?

Najczęściej lekarz pyta czy chcesz znać płećCzy wy prosicie o podanie płci czy sam ginekolog wam mówi
(o ile widać), a czasami po prostu trzeba zapytać czy widac coś między nogami, ja tam tez chcę wiedzieć co będzie
.
potwierdzam super tekstNo powiem ci że fajny ten tekst.Może go sobie zapożyczę jak mi się narośl ukaże:-):-)
(u dzidziolka oczywiście
)

:-);-)

. Niesamowite uczucie!! Teraz jestem już pewna na 100%, że to ruchy. Ale powiem Wam szczerze, że czułam je już wcześniej ale nie byłam pewna czy to to. A od piątku czuję codziennie. :-):-):-):-)
. Teraz dopiero dociera do mnie fakt, że tam w środku mieszka mała istatka i przypomina się mamusi
:-).
.
Niestety ja muszę jeszcze poczekać bo mój maluch prawie miesiąc od Twojego młodszy :-) (termin na 28.03)