Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oby na kolejnym egzaminie byl inny gosciu wiec powodzenia zdolniacho
dobrze ze nie trzeba operowac uf
:-( ale sie rozpisalam
bo wlasnie dzisiaj sie dowiedzialam ze siostra M jest w ciazy i termin z moich obliczen na ok 22maja a my moze jak zdrowko dopisze za 6lat
Mój ojciec pojechał nad morze, a teściowie to chyba mają do nas za daleko
Tak więc zostałam sama, ale na szczęście już sie to skończyło
Mój mąż nie wyjeżdża za często, najwyżej raz w roku na kilka dni.
muszę jeszcze kilkanaście dni to powtarzać to może dotrze
Filip znowu pokazał się z dobrej strony

;-)
i jeszcze do tego dzisiaj bylismy u lekarza bo zauwarzylam ze sie lapie za uszy no i zapalenie uszu sie przyplatalo, wiec musi brac antybiotyk przez 10 dni :-(
A ja praktycznie od 15 r.ż od śmierci mojej mamy musiałam być samodzielna, bo ojciec to mało co niestety robił w domu, więc nie jestem przyzwyczajona do pomocy osób trzecich.
u mnie też brudne, ale mamy obić elewacje więc poczekam z myciem. Widze że zaczął się sezon chorobowy
Nela od wczoraj też zasmarkana, nasmarowałam ja na noc Pulmexem, ale dalej cieknie z noska.
duzo zdrowka dla Basi i zeby wszystkich nie rozlozylo 

i zdrowka dla Michalka
teraz tak mysle Arus mial miec na imie Michalek ale zmienilismy i wkoncu ma tak na drugie
podobny guscik mamy wklej jakies fotki brzusia
w brzuszek
ja twarda sztuka jestem, więc się tak łatwo nie dam, bo wychodzę z założenia, że jak nie za drugim to za trzecim zdam itd.;-)Doris nie mam pwewności,że egzaminator nie ma możliwości wyłączenia głosu, a tu był pies pogrzebany
poza tym myślę, że jeśli nawet ten gość nie jest lubiany przez innych pracowników wordu to gdybym zaczęła podskakiwać zapewne zadziałałby mechanizm solidarności zawodowej
a mi jest szkoda na to nerwów
tak sobie myślę, że wbrew pozorom ty Ty baba z jajami jesteś;-)Arek mając taki ptencjał jak piszesz i tak wspaniałą mamę ma ogromne szanse wyjść z tego nie odbiegając od rówieśników w jakikolwiek sposób
i za to trzymam kciuki:-)

:-(a racuchów nie robiłam do wieczora, tylko mnie nery zwaliły do wyrka
a jak są na parterze to daj dzieciakom "psik-psik" (jak mówią moi chłopcy) papierowe ręczniki i będą miały ubaw
u mnie tak Błażej z zapałem czyści szafki kuchenne i lustra w szafie
ciekawe po kim co?;-)
;-)