Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie rozumiem - jak to masz 2 szyjki????Jesli chodzi o cesarke,na dzien dzisiejszy mam rodzic naturalnie ale mozre sie to zmienic bo mam.................2 szyjki macicy![]()

wex no to wyjasnij nam (albo mi jesli tylko ja nie wiem o co chodzi) bo serio sie zastanawiam i nie moge sobie wyobrazić....
mnie tez to nurtujenie rozumiem - jak to masz 2 szyjki????wex no to wyjasnij nam (albo mi jesli tylko ja nie wiem o co chodzi) bo serio sie zastanawiam i nie moge sobie wyobrazić....
![]()

. A już jestem po 2 godzinnym wypadzie z domu i teraz właśnie biorę się za gotowanie bigosiku:-) mniam mniam. Mam zamiar zrobić go na goloneczce i boczusiu wędzonym- miodzio! Szykuję się na przyjęcie gości w niedziele. A bigos podobno smakuje najlepiej po 3 dniach;-).
Nie bardzo wiem do czego to służy
Te ciuszki były kupowane w Stanach to może dziewczyny z USA spotkały się z czymś takim?
no i koilejny chłopaczek:-):-) ach sama radość:-):-)Witam przyszle mamusie.
Ja juz bulam na usg i mi lekarz powiedzial ze prawdobodobnie bedzie chlopak ide

! Mamy w planach wrócić do PL, ale nie przez najliższych kilka lat. Amelka już powoli po angielsku gada, chcemy żeby tu do szkoły poszła, (tutaj od 4lat)! Krótko mówiąć dopóki można tutaj trochę zarobić, to się stąd nie ruszamy!:-) A rodzić będę w PL, bo tu już miałam dosyć przejść z tymi idiotami,(czytaj ginekologami), ale to Wam kiedyś opiszę! W grudniu zjeżdżam z małą do PL i z pół roku sobie posiedzimy...