Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ninja ile ci wyszło?;-)
. Gorzej, że małżon ten test też robił i on załapał się do nieba 

;-)

Pilnuje wizyt,kaze mi duzo odpoczyac a na sniadanie zasugerowal platki na mleku i ciagle mowi o ograniczeniu slodyczy i ze karmienie piersia jest lepsze niz butelka,przekonuje mnie z calych sil a jego koronnym argumentem jest ze karmienie piersia pozwoli mi szybko zrzucic wage po porodzie,bo ja sie tym ciagle martwie.Jak widze babki na plazy z obwislymi brzuchami to mi sie slabo robi.
. Taaaaka beznadziejna pogoda
. Jakby był dzidziuś to było by weselej
nawet w taką pogodę. Oj już mogłabym mieć swoją córeńkę przy sobie:-).
.
.
.
. A już bym chciał mieć to za sobą. Ciekawe czy na cukrzyce może mieć wpływ ilość słodyczy jakie zjadamy w ciązy?

to teraz chyba też nie ma to wpływu...

. Przywaliłam (lekko) w samochód, który stał tuż za mną (nawet gościu nie widział mojego światła cofania, bo stał tak blisko). Gościu jechał bez świateł i nie zachował odległości. On wysiadł i pyta czy mi lusterka zparowały ja na to, że gdzie on miał światła i odległości nie zachował
. Zarzuciłam wsteczny i chciałam wyjść zobaczyć szkodę a ten mi zwiał
. Całe szczęście, że leciuteńka ryska została na zderzaku (praktycznie niewidoczna) i żadnych pęknięć, ani wgnieceń. Ale nerwy nieziemskie
.
. Mężulo mówi, ze moze był po piwku.
.
. A teraz panikuję
. Jak się nasłuchałam w kolajce do lekarza o tej diecie cukrzycowej to ja chyba bym umarła z głodu i bez słodkiego
.
:-(masakra