zazdroszcze, ja do 19 września mam zakazTo teraz zostało seksic się ile wlezie![]()
dobra witaminki na liste zakupów wpisane,
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zazdroszcze, ja do 19 września mam zakazTo teraz zostało seksic się ile wlezie![]()
To teraz zostało seksic się ile wlezie.
zazdroszcze, ja do 19 września mam zakaz

No ale jak go nie ma pod bokiem to tez i mniej korci;-):-)to tak jak ja tez mam zakaz narazie do 4.09 bo wtedy wizyta ale powiem szczerze że aż tak bardzo sexiku mi nie brakujezazdroszcze, ja do 19 września mam zakaz

w pzreciwieństwie do mojego meżunia

chociaz czuję ze czasem poprawiłaby mi ta kawa samopoczucie to jakos nie moge znawet zapachu znieśc a jak robie szefowi to mnie wzdryga....
taaaaa ....dziś rano mąż powiedział mi ze w nocy zaczęłam sie do niego dobierac przez sen...heheheh szkoda ze nie pamiętam
. A teraz mam sytuację odwrotną. Kawa z samego rana musi być! Jak się skończy mężuś szybko do sklepu, a teraz na herbatę nie mogę patrzeć, przyprawia mnie o mdłości. Mój mąż się śmieje, ze już za mną nie nadąża
.
. (paliłam 4 lata, dokładnie 5 lat temu). Dlatego trzymam za was kciuki dziewczyny, nie dawajcie się paskudnemu nałogowi.
Dlaczego moja siostra tez nie lubi kawy i wypija od wielkiego dzwonu coppuccino, a ja za to mogłabym hektolitrami tak uwielbiam kawęmrowa1 pisze:ja tez mam takie niskie ciśnienie ale ja kawy nei pijam bo nei lubie dziwna jestem co nie
. Ale wypijam tylko 2 (teraz jedną) ze zdrowego rozsądku Ale marzy mi się ekspres ciśnieniowy taki co zasysa śmietankę podgrzewa i spienia
Gratulacjeagatkaa pisze:Ja papierochy rzucilam w 23 lipca (w swoje ur) Palilam paczke dziennie przez 11 lat
! Bo paliłaś duzohehe mi się co noc kochanek jakiś śniniekat pisze:taaaaa ....dziś rano mąż powiedział mi ze w nocy zaczęłam sie do niego dobierac przez sen...heheheh szkoda ze nie pamiętam
, my niestety od połowy nocy mamy zawsze w środku mały przerywnik który do nas przychodzi
Ja też nie piłam ze 3 tyg:-(, ale dlatego że po kawie miałam jakiś dygot wieczorem, a teraz już mi przeszło kawka dalej jest smacznaangell8 pisze:Ale na początku, tzn. od 7 tygodnia mniej więcej do 9 nie mogłam patrzeć na nią, mało tego, nie mogłam wąchać, czuć, być przy parzeniu, bo przyprawiała mnie o mdłości,

\
hehe mi się co noc kochanek jakiś śni, my niestety od połowy nocy mamy zawsze w środku mały przerywnik który do nas przychodzi
![]()
a że Oli spi sama całą noc w swoim pokoiku.../
Ja też nie piłam ze 3 tyg:-(, ale dlatego że po kawie miałam jakiś dygot wieczorem, a teraz już mi przeszło kawka dalej jest smaczna
A co do smaków to ostatnio mogę jesć wszystko z musztardą, jest po prostu przepyszna;-)
przynaje że czasem zastanawiam sie czy by nie spróbowac chocby zbozowej (bo bardzo lubie) i chyba jak mnie kiedys najdzie to sie skuszę.Jak nie puszczę zaraz pawia to wróce do kawy - bo cisnienie mi dokucza przestrasznie
tylko bym spała
. Przez pierwsze dwa miesiące nawet nie pomyślałam o tym żeby to robić;-), a teraz.....
.