Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tym razxem wolałabym nie bo to jednam kłopot zawze je miec czyste przygotowane jak dziecko jest głodne ale jak nie da rady to trudno - wazne zeby w ogóle karmic
oj musiałam sie nagomanstykować, żeby coś sensownego (z jego punktu widzenia) powiedzieć:-)
...ale dostałam skierowanie do szpitala na jutro na 8:00 i muszę być na czczo (już od 0:00 nie mogę nic pić i jeść). U mnie bez zmian. Szyjka mięciutka ale brak rozwarcia
. Pani dr nie wiedziała czy powinna na pewno mi dać skier. i wzięła moje usg i poszła się skonsultować z kierownikiem izby przyjęć(aby nie było sytuacji, że ona mi wypisze skier. a z izby mnie cofną) i jak wróciła to jeszcze raz mnie zbadała (zrobiła masaż szyjki) i powiedziała, że po tym badaniu mogę zacząć rodzić w nocy a jak nie to rano ze skierowankiem. Mówi, że nie chce dopuścić do takiej sytuacji, że przechodzę jeszcze tydzień i nie będę mieć szans na poród naturalny, bo wtedy już cc.
(ginka mówi, że to dobry znak
). Ale coś mi się zdaje, że dociągnę do jutra
(taki ze mnie Kubuś Fatalista
).
. Mąż obiecał, że podejmie się tego zadania
. 
na tym zdjęciu to taka z Ciebie niegrzeczna dziewczynka
. Ale fajną masz opaskę;-).
.
. Tyle czasu w szpitalu i jeszcze ta akcja z laktatorem
. Oby jak najszybciej wyszły do domciu.

.
.
, bo inne marcówki już się niecierpliwią .