Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
robi się:-)Skaba ja też bym chciała mieć dostę p do albumu zamkniętego![]()

bo się krzywi i mieli buźką a potem zawsze coś wyleci,kurde żeby to tylko nie był ten refluks żołądkowo-przełykowy
Zaczęłam jej herbatki pomalutku dawac z kopru i rumianku.
?!

Z Zuzą leżałam od połowy ciąży, więc miałam dziewczynę do pomocy, ale zwinęła się do Anglii i niestety teraz muszę liczyć na siebie...;-)! Na szczęście tą ciążę znoszę o wiele lepiej, no i póki mam siłki do je wykorzystuję :-), choć nie powiem żebym jakiś wyjątkowy zapał miała do tego wszystkiego....

udało Ci się z tymi bakteriami, w końcu "ninja" z Ciebie, to i z konfliktem pójdzie łatwo
Stefanna - też zajrzałam na Twoją galerię na NK i faktycznie - starsza pociecha to śliczna dziewczynka! (Po mamie zresztą)![]()

!!! Na szczęście ładna z niej kobietka i mamy dobre stosunki, więc mi to nie przeszkadza, hehe 

Już niedługo się przekonamy....:-)Beti1982 mi się jeszcze nie śpieszy - nie wiem jak z małą...Stefanna, odpoczywaj jak najwięcej, a nie myśl o oknach... dobrze, że jutro masz czas dla siebie (u fryzjera), bo można by pomyśleć, że już chcesz rodzić... chociaż masz zaplanowane mycie okien na następny tydzień... A wiadomo, czy nie będziesz już rodziła...![]()

!!!
:-) Bawcie się dobrze z Mężulkiem
!

Ciekawe czy się to jutro potwierdzi...
?