darinia
Entuzjast(k)a
witam
ja miałam bardzo stresujący tydzien zdawałam egzamin na prawko ciezko było mi sie nie stresowac ale ciągle myslalam o dzidzi do tego jutro mam impreze rodzinna i wszystkich zaprosilam do siebie Jak pomysle o pieczeniu ciast to mi slabo a jeszcze niedawno moglam stac w kuchni caly dzien wiec jedno zamowilam a drugie zrobi mi mama:-) z reszta dam juz sobie rade
nie moge sie juz doczekac rozwiazania to tak strasznie sie ciagnie juz chciałabym miec dzidzie ;-) a niestety kolejne usg w październiku
Ostatnio wymyslilam ze zaczne kupowac pieluszki dla dzidzi chyba to nie jest taki zly pomysl a wy co o tym myslicie ?
zabieram sie za sałatki zycze milego weekandu

ja miałam bardzo stresujący tydzien zdawałam egzamin na prawko ciezko było mi sie nie stresowac ale ciągle myslalam o dzidzi do tego jutro mam impreze rodzinna i wszystkich zaprosilam do siebie Jak pomysle o pieczeniu ciast to mi slabo a jeszcze niedawno moglam stac w kuchni caly dzien wiec jedno zamowilam a drugie zrobi mi mama:-) z reszta dam juz sobie rade
nie moge sie juz doczekac rozwiazania to tak strasznie sie ciagnie juz chciałabym miec dzidzie ;-) a niestety kolejne usg w październiku
Ostatnio wymyslilam ze zaczne kupowac pieluszki dla dzidzi chyba to nie jest taki zly pomysl a wy co o tym myslicie ?
zabieram sie za sałatki zycze milego weekandu

. Ciekawe czy można uniknąć w jakiś sposób cukrzycy ciążowej?
. Jak masz jakieś pytania, wątpliwości czy obawy pisz a każda z nas napewno ci postara się pomóc czy też podzieli sie swoimi spostrzerzeniami;-).
.
. Oczywiście mam też "dołki" i uczucie przemęczenia i lenistwa. Ale teraz cieszę sie tą energią. Co do wagi to przytyłam jakieś 3-3,5 kg. Ale raczej poszło większość w brzunio, które mi mocno wyskoczyło do przodu;-). Ale nie przejmuj się, że bardzo przytyłaś. U kobiet to się bardzo różnie rozkłada. Jedne tyją na początku a później mniej a inne dopiero pod koniec. Ja szczerze mówiąc wagą się aż tak strasznie nie przejmuję, jem to na co mam ochotę. W końcu jesteśmy w ciąży:-). Chociaż tęskni mi się czasami za moimi ciuszkami rozm.36.
...