reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Widze ze nie jestem sama jak miło jak miałam wolne to norma tak do 12 a zdarzało sie i do 15 hehh.Kochany wracał o 18 wiec looz
Ninja ale sobie pieska dobrałas ,albo tak wytresowałas :-)

reklama
Befatka - psiur się sam dobrał, bo z tresury to nici - małżon nauczył ją tylko "daj panu buzi" :baffled: bo to oczywiście jego kochanica...

No i jeszcze reaguje na "chodź wytrę ci buzię" - bo po jedzeniu nie umie oblizać dolnej szczęki i jak jej się nie przypilnuje to wyciera o sofy... :-p

Dziewczyny - jakie my aktywne jesteśmy!!! : porównajcie z lutym czy kwietniem :
Przyszłe mamy - Forum BabyBoom

Niekat niedługo to będziemy doskakiwać na forum na chwilkę między karmieniem a kupką...:tak::tak::-D:-D;-);-)
Chociaż ja stwierdzam że wpadłam w nałóg - jak nie BB to allegro, nawet telewizji nie oglądam:-D:-D

Nałóg straszny!!!Dobrze,że mój M pracuje tak długo i nie widzie,że ja tu non stop urzęduję bo...
Teraz chyba juz idę bo mnie już wsio boli już na maxa przy tym komp.DOBREJ NOCKI I MAŁO WĘDRÓWEK NOCNYCH;-);-)

Niekat niedługo to będziemy doskakiwać na forum na chwilkę między karmieniem a kupką...:tak::tak::-D:-D;-);-)
Chociaż ja stwierdzam że wpadłam w nałóg - jak nie BB to allegro, nawet telewizji nie oglądam:-D:-D
a ja w tej chwili nawet siedze na kanapie klikam na BB i Vitalii, zerkam na TV w międzyczasie susząc włosy i malujac paznokcie....:sorry2:jestem juz poniekąd wprawiona w robieniu kilku rzeczy na raz:tak:już mam wizję jak będe pisać tu kiedy Marcel się urodzi;-)damy radę:sorry2:może rzadziej ale za to będziemy miały milion pięćset sto dziewięcset nowych tematów do obgadania...:tak::-)

Niekat racja!! To juz jest takie uzależnienie, ze bez BB się nie da!!!!:tak::tak:
A pamiętam moje początki jak tylko podczytywałam i bałam się dołączyć, a teraz wsiąkłam na całego:-D:-D Ale razem jest naprawdę raźniej!!! Przynajmniej nie musze męczyć małżona różnymi sprawami bo mam Was:tak::-D:-D

reklama
dziewczyny ale dajecie czadu:szok::-) nadrobienie strat to masakra!
mrowa-dobrze ze z mama lepiej i duzo zdrowka:tak:
PrzyszlaMamusia-ja mialam parte 15min ale przed partymi to arus dal CZADU!:baffled:
befatka-jak mi cie szkoda odnosnie zgagi i wymiotow:-(

Do góry