reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Niekat racja!! To juz jest takie uzależnienie, ze bez BB się nie da!!!!:tak::tak:
A pamiętam moje początki jak tylko podczytywałam i bałam się dołączyć, a teraz wsiąkłam na całego:-D:-D

Dokładnie miałam tak samo, bałam się coś odezwać, że głupio coś powiem i będziecie ze mnie śmiać, a teraz nie da się po prostu nie włączyć kompa i tu nie zajrzeć!

A moja Mała coś ostatnio leniwa jak diabli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W dzień to prawie w ogóle nie fika i jak wstaje rano to pytam co dzień męża czy kopała w nocy (bo ja nie czuje jak śpie :zawstydzona/y:)

reklama
Jak widać wszystkie jesteśmy zadowolone ze mamy to BB:tak: bo nawet jak się nie ma czasu czegoś napisać to chociaż mozna zajrzec i poczytać:-) a to czasami ktos nawet nieświadomie podniesie mnie na duchu, a to dowiem się czegoś ciekawego :tak: no i jesteśmy w tym samym "podwójnym" stanie więc rozumiemy się lepiej niż wszyscy ci wszyscy dookoła :-D

co do podjadania to ja wczoraj zjadłam wszystko co było w domku chyba :-D najpierw wysłałąm do sklepu męża po wafelki, jak juz je zjedliśmy (ja więcej rzecz jasna bo musze dla dwóch;-)) wzięłam się za galaretki w cukrze które dała mi ostatnio mama:-) i tak się nimi zasłodziłąm że na koniec zjadłąm chlebka z serkiem i ogórkiem którego teraz moge jeść tonami :-) ale przed samym snem musiałam zjeść coś słodkiego a ponieważ nic juz nie było to zrobiłam sobiue chlebka z dżemikiem:-D:-D:-D

Weronikaa to podobnie jak ja, jak śpie to nie czuję Maleństwa :-(chociaż ma to swoje plusy i minusy , za to w dzień czuję je doskonale :-D wczoraj to aż za bardzo tak mi skopała prawy bok że myślałąm że już mi taki niekształtny zostanie ;-)

no nic, na razie uciekam szykowac się do lekarza :tak: do popołudnia lub wieczorku
tylko nie zapiszcie znowu kilkunastu stron bo nadrabianie zajmie duuuużo czasu ;-)

Hello!!!Witam z rańca:-)Właśnie spałaszowałam,cinis gwiazdki z mlekiem.Kurde wczoraj się zaczęło a dzisiaj rozprzestrzeniło!Jakieś jakby ukąszenia komara,takie bąbelki mi wzdłuż kręgosłupa wyskoczyły i swędzą,chyba muszę wapna się napić.Od wczoraj boli mnie krocze jakbym co najmniej ze 2noce porządnie w łóżku trenowała:wściekła/y:i miała zakwasy,ale dzisiaj jadę do lekarza popołudniu to zobaczymy co ciekawego się dowiem:tak:,kurde żeby się tylko nie okazało, że już rodzę bo ani łóżeczka,ani pościeli,ani fotelika a mama nie spakowana:szok:
Tata wczoraj dzwonił,żebym sobie przyjechała po pocztę,coś z ZUSu mi przyszło,mam nadzieję,że to tylko jakieś "pozdrowienia"bo nie mam ochoty tam łazić:wściekła/y:.Chociaż biorąc pod uwagę,że mi przelali o 200zł mniej to cholera wie:no:.Jak coś to zapytam naszą Doris-a właśnie nie dziw się,że Emilka się nie rusza,nudzi jej się u ciebie w tej pracy siedzenie,pewnie wolałaby w domku;-)
Giza dobrze,tak 3mac nie dawać się choróbską!
Befatka ja też bym była głodna:szok:nie dosyć,że obiady jem późnym popołudniem to jeszcze przed snem jakąś kanapką albo czymś nie wzgardzę,całe szczęście mi jeszcze Rennie daje radę.
Kasia powiem ci,że zestawienia smakowe masz bardzo ciekawe:baffled:jakoś te galaretki i ogórek mi nie smacznie zabrzmiały:-p

Boze jestescie szalone nadrobic jedno dniowa nie obecnośc jest trudno a co bedzie po tyg :p No wiec dzis tez sie nie udało :( dostałam opieprz jak nie wiem co i to jest paranoja wogole z ta klinika urzadzili tam sobie selekcje na która sie niezałapałam bo przyszłam o 10 a doktor juz wybrała pacjentki przed 10 i sie dowiedziałam ze jutro moge spróbowac ale ze lepiej w pon bo piatek to koniec tygodnia i wogole ... Co to za szpital wogole jest aaaaaa mam nerwy jak nie wiem co a baby tam takie niemiłe ale tylko tam maja sprzet potzrebny do badan dzidziusia jeszczew brzuszku profesjonalny.... ale jestem koszmarnie zła i nawet juz nie chce mi sie o tym gadac przynajmniej wiem gdzie napewno nie pojde rodzic ale i tak przyszła baabeczka i mowi im , ze lekarz zalecił jej przyjsc zrobic badania bo zrobiła ktg i cos nie tak wyszło to ja zjechały równo ze babka nie wiedziała co odpowidziec ale była z mezem to ten przynajmniej na nie najechał z ejakim tonem do cięzarnej i , że wogole co to za kultura to troche sie uciszyły... bo klinika bez skierowan od gin nie przyjmuje... kazali jej jak cos jechac do gin po skierowanie i tak jak mi próbowac w pon....straszne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: sie rozpisałam :(

Sabincia ale was tam potraktowali:no: a w którym szpitalu to było?
Marteczka moze ci przyszło zawiadomienie o zasiłku rehabilitacyjnym ? bo mi przysłali w tym tyg że zasiłek chorobowy mi odbieraja z racji przekroczenia 182 dni a przyznaja rehabilitacyjny do dnia porodu;-)a jeśli dostałaś o 200 zeta mniej to moze to być własnie to ze przekroczyłs 182dni i wypłacili ci właśnie do tego dnia i teraz musisz złożyc o zasiłek rehabilitacyjny chyab ze juz to zrobiłaś moze;-)

reklama
Do góry