reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witam dziewczęta!!!!
Giza super, że jest już lepiej!!!!:tak::tak:
Co do słodyczy to właśnie podjadam cukierki fistaszkowe - pycha:tak::tak::tak:;-);-)

reklama
hej dziewczyny mi sie pierwszy raz zdazyło podjesc w nocy
0 3 to straszne, juz i tak dobrze wygladam mam nadzieje ze podjadanie nocne zaczełam a zarazem skończyłam wczoraj

Czy ktos ma jakies dobre sposoby na zgage? jeszcze mnie tak nie palilo jak dzisiaj- to chyba kara za to podjadanie :sorry2:

Wlasnie wrocilam od poloznej i znowu mi krew pobierali, jak ja tego nie lubie! zawsze sie odwracam jak igle wbija. Co to za przyklad bedzie dla mojego malucha :-D

sabincia-to ladnie ich tam powalilo:szok: ja pierdziele:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja w chwili obecnej jem biszkopty cos mnie tak naszlo:tak: a na obiadek zrobilam lazanki bo juz od 2tyg za mna chdza!!!:tak::-D

befatka-dobrze ze dzisij juz lepiej:-) a nerwus to zawsze bylam a teraz to juz nawet nie mowie ale mezus jeszcze przetrzymie to do konca marca:-D tak mysle:-D ale czasem samej siebie mam dosyc:baffled:

a mi nie :p wogole ostatnio heh miałam taka zgage ze tez wymiotowałam to z nerwów i niemocy posżłam do kuchni zjadłam łyzke smietany zagryzłam migdałami i popiłam litem mleka i mi przeszło :p ale to moze dlatego ze zrobiło mi sie niedobrze poprostu :p hyhy ale zgaga przeszła :p

A ja jużnie wiem co lepsze - zgaga, czy jej brak. Ja nie mam zgagi i jem wszystko na co mam ochotę, czyli słodycze, chipsy, colę. Wam przynajmniej łatwiej jest sobie odmówić jak wiecie, że i tak musiałybyście to odchorować. Ja nie mam wymówki i choc moja waga jeszcze nie krzyczy o litość, to i tak mam wyrzuty sumienia, że sie obżeram.

reklama
Do góry