reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Dziewczyny - żegnam Was na prawie tydzień - może i uda mi się gdzieś wbić na neta, ale raczej marne szanse.
W poniedziałek mam wizytę u gina. Napiszę chociaż eska z relacjami dla Was.

Trzymać się w dwupakach!!!! Papapapapa!!!! :-)

reklama
:sorry2::sorry2:Ninja szkoda,że cię nie będzie az tyle!Ale papa!
Darinia też mam tak w nocy,całe szczescie że spię na boku bo mozna by sie tym chyba zadlawic,jakby cala tresc zoladkowa sie cofala do przelyku,ale nie ciagnie na wymioty:eek::eek:.Dzielna jestes babka tu remont,tu szkola!
Doris /Kasia farciary z was!ciąza bez zgagi-bo bym mogla powedziec,ze zero dolegliwosci;-)a po takich zestawach kulinarnych to bym się chyba wykończyla.Zgagi mam chyba od wrzesnia!prawie dzien w dzien.A pamietam jak myslalam,ze rennie nie mozna brac,ale sie wymeczylam co chwile miete parzylam!
Moja dzidzia to ma taakie czkawki,co wieczór,tak jakby mi pulsuje dol brzuszka z lewej strony.:no:

A wogóle to byłam dzisiaj u gina po raz ostatni:szok::szok::szok:,i dobrze bo się podniósł na 90zł ale,że miałam tylko 80 to mi darowal;-),bo skad moglam wiedziec???a z reszta ostatnia wizyta.I tak kochane w sumie to łozysko jest dojrzale,ciaza tez wiec nawet jak wczesniej urodze to bedzie o.k.,termin oststeczny12.02.
A te moje uczucie jakby mi sie tam wkrecala i cos rozszerzalo,jak najbardziej nie złudne,glowka jest juz tam gdzie powinna,mala sie ryje.pytałam go o wage to mi tylko glowke zmierzyl i powiedział,że:"wielka na pewno nie bedzie,czyli wrodzila sie wagowo do mamusi"bo tatuś 4200ważył:no:a i powiedział,że teraz to może nawet 300g tygodniowo przybierac.
No i co do wyników badan krwi to musze żelaziwo przyjmowac bo przy porodzie"stracę jeszcze krwi":errr::shocked2:

Marteczka to juz tuz tuż ej hahahaha ja cos czuje , że bede przezywac wszystkie porody hahaha :p To zazywaj koniecznie zelazo i wypoczywaj teraz i sił nabieraj :)

reklama
Kurcze Marteczka to ty juz wlasciwie rodzic mozesz .... wow...:szok::szok::tak:Ciekawa jestem czy faktycznie nam sie pierwsza rozdwoisz:-)
Ja dzis tez mialam wizyte i usg i po raz pierwszy zobaczylam twarzyczke a nie tylko dupke. Zdecydowanie z gory bardziej podobna do Julka niz z dolu;-) Z tego co mi powiedzial lekarz to mala wazy jakies 1600 i mierzy 40 cm - czyli jak najbardziej w normie. Glukoza ( ta niefachowa) wyszla mi ok wiec dokladniejszych testow robic nie musze - choc wiem, ze z tego co pisalyscie to te wyniki sa malo warte. Krew mi pobrali jak zwykle - ani jednej wzyty nie mialam bez:-() Sprawdzila mi tez czy nic sie ie dzieje i wszystko ok - tak wiec calkiem normalnie jak dla mnie:-)
O dziwo tu nie zageszczaja wizyt w koncowce tzn. nastepna mam znow za miesiac. W Polsce tez tak jest czy w koncowce chodzicie czesciej?

Do góry