• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2011

Kasienko ja tez Cie pamietam,miło ze juz wrociłas i masz obrone z głowy:)
Harsh pozdrow Kena,niech szybko wraca do formy.Musiałas sie bardzo zdenerwowac,trzymaj sie.Moja siostra pare miesiecy miała identyczny wypadek i to w nia wjechał prawnik i chciał sie z wszystkiego wykrecic ale moja siostra sie nie dała bo ma znajoma tez prawniczke i ona poradziła jej wezwac policje i isc do szpitala,teraz czeka na odszkodowanie.
Milutek miłego ''zuzywania nadmiaru energii'' moze nie tylko na prasowanko;)
Pastela najwazniejsze ze juz wiesz co i jak i teraz juz bedzie wszystko dobrze.

reklama
harsh bardzo wam współczuje:( masakra, co się na tym świecie dzieje:(

pastelka dbaj o siebie, dobrze że już wiesz i działasz, niczym się nie martw

ewi, malinka smacznego! hahahaha a ja kupiłam 0,5 kg ciastek czekoladowych w awiteksie i umieram żeby wszystkich nie wrąbać na raz. następnym razem kupie sobie 5;)

kasienka też miałaś biedulko przejścia, ale najważniejsze, że to co najgorsze za tobą i jesteś z nami!

futrzaku ale się za tobą stęskniłam. bez ciebie, to nie to forum;)

harsh bardzo wam współczuje:( masakra, co się na tym świecie dzieje:(

pastelka dbaj o siebie, dobrze że już wiesz i działasz, niczym się nie martw

ewi, malinka smacznego! hahahaha a ja kupiłam 0,5 kg ciastek czekoladowych w awiteksie i umieram żeby wszystkich nie wrąbać na raz. następnym razem kupie sobie 5;)

kasienka też miałaś biedulko przejścia, ale najważniejsze, że to co najgorsze za tobą i jesteś z nami!

futrzaku ale się za tobą stęskniłam. bez ciebie, to nie to forum;)

5 sztuk czy 5 kilo? :-)

no ba... miło wiedzieć że ktoś docenia skromną postać futrzaka co najczęściej pisze bez ładu i składu:-) buziaki kochaniutka:*

Clifordzik, Harszka dbacie teraz o swoich mężczyzn, niech wracają do formy jak najszybciej.
Pastelka nie dołuj się, tylko dbaj teraz o siebie i maleństwo. Dołowanie się nic nie pomoże!
Kasieńka witamy po przerwie :)

Lech Poznań - Manchester City: 3-1!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry