Milutek23
BLIŹNIAKI- szczescia dwa
Ewi- tego się obawiałam jak pisałyśmy o tej Twojej sytuacji z Zusem. Mogła Ci ta Twoja super szefowa wtedy dać sama od siebie kase jak wyszło ze Ci L4 nie zanieśli do zusu- a nie ze oni niby go donieśli, Ty dalej kasy nie miałaś bo było po "ptakach" a teraz jeszcze wychodzi ze nie masz ciągłości pracy. 

To jest rozbój w biały dzień. Ja bym żądała kasy na rękę od szefowej- jak nie to poszłabym w sądy. Z takim l.udzmi nie ma sie co cackac bo oni w gruncie rzeczy maja nas gdzieś!!!!!!
a jak nam teraz pokażesz te łowy?Hmmmmmmm tyle sztuk to duzo i super cena
Aha wiecie może co u Oleniolka???
I chciałam dodać ze na wątku o bliźniakach pojawiła się dziewczyna w 20 tyg. którą do nas zaprosiłam- ma termin na marzec
Mam nadzieje ze przyjmie moje zaproszenie

To jest rozbój w biały dzień. Ja bym żądała kasy na rękę od szefowej- jak nie to poszłabym w sądy. Z takim l.udzmi nie ma sie co cackac bo oni w gruncie rzeczy maja nas gdzieś!!!!!!a jak nam teraz pokażesz te łowy?Hmmmmmmm tyle sztuk to duzo i super cena
Aha wiecie może co u Oleniolka???
I chciałam dodać ze na wątku o bliźniakach pojawiła się dziewczyna w 20 tyg. którą do nas zaprosiłam- ma termin na marzec
Ostatnia edycja:
Maksiu się dopiero w tramwaju odezwał

.Taborety jak nowe,ach jak bym chciała na nowo pourzadzac swoja chałupke;-).Ty wiecej nie rob juz szpagatow co ;-).Co do ''orania'' to szkoda ze z tego nie ma kasy;-).Syropek nazywa sie Lactulosum,dzis piłam pierwszy raz i mam mega gazy;-) i juz byłam na kibelku ale nie wiem czy to on tak dzis zadziałał czy mieszanka ktora dzis jadłam;-)