trzebiska
Fanka BB :)
A ja cały czas namawiam dzieciaka, żeby za bardzo nie urósł..... Wolę jak sobie będzie pęczniał po porodzie
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem ,że sama wątroba nie jest unerwiona itp., ale jak tak dalej pojdzie to nie wiem czy wytrzymam ,przecież mała dopiero zaczyna naprawdę rosnąć.to i ja dorzuce swoje smutaski
Sluchajcie jakos mi sie wydaje ze mi brzusio ostatnio czesciej twardnieje. Szcezgolnie jak chodze dluzej ( np droga praca dom) to jest taki strasznie napiety. nie wiem co na to poradzic- czy takie chwilowe twardnienia powinny mnie martwis? Moze potrzebuje odpoczynku na kilka dni?
Poza tym czasem sie zastanawiam czy ta twardosc brzucha odpowiednio interpretuje...Jak jest u was bebeczki?

Dodam, że to taki typ, co patelni używa prawie codziennie, a w jego menu znajdują się tylko jajka, parówki i hamburgery z biedronki.