reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj słońce! Roztopi mi ten mini śnieżek buuuuuuuuuuu

Also trzymam kciuki za wizytę :D

Pestusia trzymam kciuki za mieszkanko :D Nieźle Ci poszło - już poprane i poprasowane??

Bosa udanej wyprawy i owocnych łowów :DDDD Świtnie wymiśliłaś weekend dla mężusia :D

Katjusza aż mnie zmroziło brrrr.. Weź lepiej sprawdź te płytki, żelazo, magnez.. I odpoczywaj!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie zimowo:-)
Mamy biało za oknem:-D i chyba znowu bedzie sypac bo niebo jest takie typowo sniezne;-)
Dla wszystkich teskniacych za swietani zostawiłam niespodzianke w dziale swiat;-)
Sniadanko było z buły i rolmopsa i mała teraz wesoło kopie,ach jak miło:-) a teraz ide Was poczytac:tak:
Miłego dnia laseczki:-)

hej
ospa zasypała Wiktora ;/ do tego temp. 40st. i cała noc z glowy. Mały drapał się potwornie, rączki całe białe od Pudrodermu, któy ściągał ze strupków, a potem do oczu ech... Dlatego dziś twarz wysmarowałam mu pioktaniną, chociaż oczu nie zapruszy, a i tak czeka nas 2 tyg. więzienia w chacie. Buuuu
Jeszcze pomarudzę, bo i ja się załapałam na osłabienie i już 37st. i spać chcę i kaszel doszedł, a za oknem sypie śniegiem.

Vetka - heh pediatra jednak przepisała jeszcze tabletki na wirus opryszczki/ospy ;) może lżej przebiegnie ospa, a może nie.

Milutku - jak jesteś zdecydowana na model to sprawdzaj aukcje kilka razy dziennie i po szybkiej konsultacji telefonicznej / co by nie było niedomówien/ kupuj wózek, jeśli rzeczywiscie jest okazja ;)

madzikm, trzebiska - same musicie pojąć decyzję ;) ale jeśli trzebiska dojeżdża codziennie ok 100km do pracy to zima i śliskie drogi, pogoda ect. są narażaniem się trochę na niebezpieczenstwo /moim zdaniem/.

Katjusza - ojej moja mama tak miala codziennie, zawsze wtedy miala straszną anemię ;( idź do lekarza

Ostatnia edycja:
Ja sie tak nie bawie!!!!!!!!!!!!!!!! wy macie snieg a ja nie:no::no: rzuććie chociaż kuleczką co????????????

a tak wogole to witam sniadanie wciagniete pierwsze i drugie teraz musze sie zabrac za wypisywanie aplikacji na benefity dla maluszka bo w 28 tygodniu mam wizyte wiec zaraz mi połozna podpisze Agacina Buziaczek Harsh wy juz macie aplikacje wypełnione??

Katjuszka- kochana ja bym odrazu do przychodni albo połoznej dzwoniła:tak: bo wiesz w takiej ilosci jak ci sie leje to normalne nie jest:no::no:
Milutek- tylko nie zasnij przy tym układaniu heehh ja dzis robie u Wik porzadki i te kiecki co ma za małe posprzedaje bo nie mam gdzie tego trzymac..............
Bosa- a wiec szczesliwego lotu bez turbulencji:tak: i udanych zakupów aaaaaa w uk tez zmino wiec ciepło sie ubieraj:-):-)

dziewczyny a papcia sie odezwała???????????

Pastela - na szczęście wożę tyłek pociągiem a z pociągu prościutko pod same drzwi roboty metrem. Tylko dlatego tak jeżdżę. Jakbym miała tak samochodem pomykać to siedziałabym na L4 cała ciążę... trudno, najwyżej bym zdzicza ła i zgłupiała. Ale póki co ....

Katjusza - faktycznie horror! Nie potrafię sobie wyobrazić bo mnie krew z nosa leciała raz w życiu - jak miałam ten nos złamany - i nie pamiętam nawet specjalnie jak to jest. Ale za to potrafię sobie wyobrazić samopoczucie jak coś się dzieje w sposób niekontrolowany. Trzymaj sie, bądź dobrej myśli a na wszelki wypadek powtórz sobie morfologię. Mój lekarz twierdził zawsze, że normy normami a każdy organizm inny i co dla jednego norma dla drugiego nią być nie musi.... I trzeba reagować na indywidualne przypadki.

201011261279.jpg
Pinka prosze troszke sniegu ode mnie:-)
Papciarku odezwij sie ....
Pestusia trzymam kciuki mocno za wynajem :tak:&&&&&&&&&&
Madzik i Trzebiska decyzja nalezy do Was ale fajnie było by juz przed swietami miec wolne i wszystko sobie na spokojnie porobic itd;-)
Katjusza no wiesz tak z rana takie horrrory;-) ja mysle ze jak to jednorazowy incydent to nie ma sie co przejmowac,mi sie kiedys (jako dziecko) bardzo czesto to przytrafiało i miałam przypalane naczynka,teraz przed ciaza pamietam ze pare razy tak miałam np myłam włosy stojac w wannie z głowa w doł majac zamkniete oczy,potem siegam po recznik a twarz mokra nie od wody tylko od krwi,wyobraz sobie jak to wygladało jeszcze w połaczeniu z woda;-) a kiedys tak nad kibelkiem przesiedziałam z poł godziny i leciało i nosem i gardłem az pies sie dziwnie na mnie patrzył:-D
Bosa w takim razie spokojnej podrozy i udanych łowow;-) a dla meza super weekendu;-)
Malina u nas ani grama słonca,zero stopni i mocno sniezne niebo a i jakies 3cm sniegu:-)
Pastela oj bidny Wiktor,niech szybko zdrowieje ,zeby tylko twarzy nie drapał bo mu dziury zostana.

Cześć Dziewczyny:(

Ostatnio się dziwiłam że którąś z Was chyba Trzebiskę męczą wymioty w ciąży i dzisiaj ja od rana modliłam się nad klozetem. Masakra jakaś... A już tyle czasu był spokój...

Wczoraj przyjechały siostry M i w godzinę nalepiłyśmy pierogów hehe, dodały że polecają się na przyszłość;) więc wykorzystam a co!!! Mąż zadowolony bo nie musiał siedzieć ze mną i prowadził dyskusje przez telefon żeby się wywinąć;)

Teraz news: mój brat ( tak, tak ten okropny leń) poszedł z moim zwolnieniem do Zusu i pogadał z babką w okienku i dzwoni zadowolony że 2 grudnia będę miała pieniądze na koncie. A ja tyle o to walczyłam a tu wtstarczyło wysłać czarującego faceta i babka wymiękła i odrazu dało się zalatwić! Szok!!! Czyli jak chcą to mogą przyspieszyć!

Mili widzę że preferujesz tą samą firmę wózka co ja;) tylko ja chcę model w singlu;) Ty już masz wszystko poprane, poskładane a ja w workach na podłodze! Może w grudniu zacznę prać. Prasowanie u mnie to rola męża;)

Katjusza biedactwo koniecznie powiedź lekarzowi bo to że krew z nosa w ciąży to normalne ale że w takiej ilości to już nie koniecznie!!!

Bosa nie wiem jak to wcześniej przegapiłam ale szok że ten szef tak postąpił! Życzę jednak mimo wszystko żeby wyjazd się udał i był owocny w zakupach;) i we wtorek będziemy oglądać Twoje zakupowe mini cudeńka:)

Pinka ta znajoma to jakaś wyrodna matka! Jak można karmiąc piersią jeść takie rzeczy? Jak już musi to lepiej żeby odstawiła dziecko od cycka i już. Lepsze to niż dostarczanie mu bezwartosciowego pokarmu i jeszcze narażanie maleństwa na bóle! W ogóle zawsze sie dziwiłam matkom Angielkom jak one podchodządo macierzyństwa. Często widziałam wielki grube maluchy z chamburgerami czy frytkami albo rozgolaszone dzieciaczki w środku zimy...Całkiem inaczej niż u nas... Nie zapomnę jak raz byłam w Mac Donalds i widziałam matkę wielkości słonia z dzieckiem na ręku wielkości słoniątka które na widok chamburgera zaczeło wrzeszczeć a jak się dorwało to zjadło w minutę i chciało jeszcze. Szok...

Pastela biedny Wiktorek:( pilnuj żeby się nie drapał bo bedzie miał blizny! Tak jak ja wydrapałam pomiędzy oczami i mam teraz dołeczek;) Oby dzielnie to znosił o oby mu szybko przeszło żeby sie maluszek nie męczył:(

Papcia odezwij się bo się martwimy:( mam nadzieję że wszystko ok:( alby chyba została w szpitalu bo inaczej by się odezwała:(

reklama
Do góry