Olcia- dziekuje ci kochana sniezek hahah

Malina- to dawaj dawaj juz sobie wyobraziłam ciebie jak latasz po podwórku by te kuleczke ulepic
:-)
Ewi- no ja jej tez to mówiłam to mi odpowiedziała ze mleko za drogie wiec cycem bedzie karmic

babcia własnie do mnie dzwoniła i mówi ze u niej tez biało heheh no i oznajmiła mi ze w maju chce do nas wpasc zobaczyć prawnuka i na chrzest jak ona da radę ??? w tym roku byla u mnie na 6 tygodni a ma 80lat i pierwszy raz samolotem leciała

Malina- to dawaj dawaj juz sobie wyobraziłam ciebie jak latasz po podwórku by te kuleczke ulepic

:-)Ewi- no ja jej tez to mówiłam to mi odpowiedziała ze mleko za drogie wiec cycem bedzie karmic

babcia własnie do mnie dzwoniła i mówi ze u niej tez biało heheh no i oznajmiła mi ze w maju chce do nas wpasc zobaczyć prawnuka i na chrzest jak ona da radę ??? w tym roku byla u mnie na 6 tygodni a ma 80lat i pierwszy raz samolotem leciała

a jeszcze nie wiem cio...
Gorsze było siedzenie przez 2h, wzięłam sobie coś do czytania,ale taki mi się w głowie kręciło, że nie dałam rady poczytać. A tam takie niewygodne siedzonka były buuu. Następnym razem nie jadę sama, wynudziłam się. Jeszcze tyle maluszków płakało jak je wysysali, że łzy mi się same do oczu cisnęły.