reklama

Marcóweczki 2011

widze ze nie tylko mnie em budzi jak wychodzi do pracy:)wogole to juz od kilku dobrych tyg to w nocy sie ciagle budze jak maly kopie i pozniej ile razy nie spie po 2 godz... ja tez juz sniadanie zjadlam i herbatke rumiankowa na brzuszek znowu wypilam i ide sie do dentysty gotowac...milego dzionka laski!papa

reklama
hejka, ja się dzisiaj obudziłam z okropnym bólem głowy ( migrena :baffled: ), czekam czy paracetamol pomoże :confused: poza tym ból gardła, chyba to jakieś zapalenie krtani, bo prawie mówić nie mogę :no: tragedia

życzę zdrówka chorym marcowym mamusiom :happy2:

Marta, moze i Ciebie chce chorobsko rozlozyc? Nie daj sie!!

Mnie troche juz puszcza :) fluki w nosie, za przeproszeniem, juz inne :)
Spalam w szlafroku i chyba goraco bardzo mi nie bylo, ale u nas -10st a ogrzewania na noc nie wlaczam, bo mnie nos boli od cieplego powietrza. Zjadlam platki z goracym mlekiem i miodem, wypilam herbatke z cytrynka i wezme jeszcze paracetamol. Dzis z domu nie wychodzimy, jutro skocze jeszcze do sklepu.

Moze uda mi sie zrobic liste potrzebnych rzeczy dla malego, bo zaraz bedzie 'poswietach'.

Milej przedswiatecznej srody :)

dzieńdoberek:-)

wspaniały wolny dzień bez pracy:-D

fifronka - i jak idzie w pracy... ja miałam tak dwa razy że w nocy nie spałam bądź rano się obudziłam... w pracy było ciężko szczególnie koło 9-10 i później koło 14...

dopiero do pracy dotarłam :)
byłam u okulisty, ale o tym na odpowiednim wątku napiszę.
w kazdym razie po atropinie niewiele widzę, ale wyjścia nie mam.
podatki muszą byc policzone!

Na razie sie trzymam jakos, ale pewnie jeszcze troszkę i przyjdzie kryzys.

Nadrobiłam wczorajsze zaległości i witam się przedświątecznie :-)
trzebiska życzę cierpliwości do mamy, mnie ciągle porównują w rodzince męża do żony jego kuzyna, która urodziła trzy tygodnie temu ..... masakra można się wkurzyć. Ja im tylko powtarzam, to co mówi mi mój lekarz, że jest wszystko ok i , że każda ciąża jest inna i tego się trzymajmy :tak:

Jeśli chodzi o imiona to niestety też przerabialiśmy temat, że się komuś nie podoba, ale cóż, nie ich sprawa, jak napisałyście to nasze dzieci i my wybieramy imię:-)!!!

bosonóżka GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdyby każda z nas upominała się o to c jej się należy to nikomu by nawet do głowy nie przyszło takie chamskie zachowanie. Popieram rękami i nogami brawa też dla męża!!!!!!!!!!!! :happy2:

Milutek jak mąż? daje radę bez leków? Niech się dzielnie trzyma! A jak wizyta u koleżanki????

fifronka gratuluje mieszkanka i zazdroszczę trochę ....... :zawstydzona/y:

Ja sie witam i ucciekam|:) Pospalismy jakims cudem do teraz i teraz musze zageszczac ruchy, bo mam spotkanie z polozna i jakies zakupy z m musimy zrobic... pewnie poznym popoludniem wpadne:)

reklama
Witam się już prawie świątecznie:-)
Jejku ludzie w sklepach świrują do granic możliwości:shocked2: ale jakoś udało mi się zrobić zakupy, kupiłam wszystko co chciałam:tak: i nie zamierzam już się do nich wybierać. Jeszcze tylko w Wigilię chlebek trzeba będzie kupić, ale to już Emka wyślę z samego rana;-)
Odebrałam wczorajsze wyniki i są w miarę ok, dzisiaj wizyta i USG, trzymajcie kciuki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry