reklama

Marcóweczki 2011

reklama
madzikm, a co to za ciasto opera cake?
Daj przepis, popatrze chociaz na nie :) moze i ja bym piernik zrobila? ciekawe czy mama dala mi przyprawe do piernika, jak nie bede musiala sama ja zrobic.

Te sledzie sie same nie zrobia chyba, a jakos mam ochote na nie. Szkoda, ze kot nie potrafi.

Milutek, mam nadzieje, ze nic powaznego sie nie stalo i ze zdrowa jestes :)

Aga- takie tam kłopoty rodzinne- a czuje się dzisiaj strasznie słabo- w nocy miałam skurcz łydki- były krzyki z bólu, teraz boli cała łydka i kuleje. Do tego zauwazylam ze mi nogi puchną ale to już w sumie nie ma się co dziwić. Po prostu wszystko po troszku boli:(

Piernika nie zrobie, bo mam za malo miodu i nie mam masla. Jutro zrobie. Mam jakis przepis na piernik na piwie Giuness :)
Kocur ostatnio dobral sie do mojej piersi z kurczaka co ja wyciagnelam z rosolu. Wie co dobre :) zaraz sie przekonamy jak na tego sledzia zareaguje.

Milutek, mam nadzieje, ze humor bedzie sie poprawial :)

:shocked2::-Dagacina ty to chyba musisz dobrze gotowac ze tyle o tym wiesz tyle o ciachach piszesz ze az slinka cieknie...ohhh a ju tu sie zastanawiam jak jakis normalny sernik zrobic bo jak kiedys zrobilam to mi nalesnik z tego wyszedl...:baffled:

Szczerze powiedziawszy to umiem gotowac, ale za bardzo nie lubie ;) ja cale zycie sie odchudzam i jedzenie traktuje jak wroga :] jem bo musze. Ale lubie gotowac dla innych. Lubie miec dobrze wyposazona kuchnie i ladnie wszystko podac. Sama wymyslam czesto jakies potrawy, salatki itp. :) Czesto przegladam blogi kulinarne, ja jem oczami, a fajne przepisy wysylam rodzince czy znajomym :)

Kurcze, moze bym cos zrobila pozytecznego, bo juz mnie biodro boli od lezenia. Moge sie zalozyc, ze jak wstane, to maly bedzie ulozony w 'zwisie brzucha' jak w hamaku :) paczuch moj maly kochany

Moje dziecko to na 80% dziewczyna. Choć jak zwykle się nie wykazało i zalega od kilku dni plecami do świata przez co ani nic dokładnie nie widać ani portreciku znów strzelić się nie dało. Nie dość, że się schowało to jeszcze - jak zwykle - dłubie w nosie. Aspołecznik jeden! A właściwie aspołecznica :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry