reklama

Marcóweczki 2011

Witam Marcusie
Ja tez za chwile znikam najpierw na pocztę a potem na zakupy. Biorę się dziś za bigos;-)
ona1986 u mnie z imieniem tez tak było ze na 100% Octavia a jak dowiedzieliśmy się ze to chłopiec to już ciemna magia.W końcu wybraliśmy Jamie ale ja i tak do końca nie jestem przekonana co do tego imienia..
Widze ze ze spaniem to za Was nadrabiam;) mogłabym spać i spać.. a ze Sammy już ma wakacje to dziś pobudka była o 9.30:-)

Wszystkim przeziębionym życzę dużo zdrówka

reklama
201012221449.jpg201012221457.jpg201012221462.jpg201012221448.jpg201012221452.jpg201012221453.jpg201012221454.jpg

Witam marcjaneczki w ten piekny mrozny dzien:-)
Na dzien dobry fotki mojej okolicy z dzis rana,było -10st ale całkiem fajnie na dworzu,tylko pies nie chciał chodzic;-)
Zmykam bo musze dokonczyc sprzatanko i ubrac choinke;-)
Miłego dnia:-)

Ola, u mnie tez drzewa tak wygladaja :) nawet sloneczko wychodzi. A my z dzidziolem siedzimy pod kocykiem i nie musimy robic nic :) kinol mnie tylko boli od smarkania. Robie liste co musimy kupic. Dluga nie jest, ale suma koncowa troche zwala z nog...

Witam wszystkie Panie:) U mnie też ciepło i z pięknych śnieznych świąt raczej nic..... Ja tez zrobiłam liste zakupów i az oczy mi wyszły na wierzch:)

fifronka ale światełko w tunelu widać ! :-) wiem co to formalności bo w tym roku załatwiliśmy z mężęm pozwolenie na budowę i kredyt hipoteczny - to dopiero jazda :szok: i gratuluję wytrwałości, chyba hormony pchają do przodu w takich momentach ;-)
a do naszego domku droga dłuuuuuuuuuuższa niż do waszego mieszkania, stąd nutka zazdrości, ja na razie muszę znosić humory mojej mamuśki :-( pod jednym dachem :-(

reklama
Witam:-)

Co się chowasz Milutek?

Marzena ja robię tylko andruta i szarlotkę dla męża - takie sobie zażyczył byle co:confused:
miałam ochotę na ciasto opera cake i jakiś wypasny sernik ale moja mama piecze 6 ciast i mi da po kawałeczku a ja ze względu na wysoki poziom glukozy się oszczędzam....

kurka...poprasowałam pół godziny i już po robocie:baffled: ale mamy tempo zabójcze teraz:shocked2::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry