reklama

Marcóweczki 2011

:tak:dziewczyny założyłam nowy watek o diecie matki karmiącej bardziej taki informator aby wszystko co mozna a czego nie było w jednym watku wiec nie piszcie tam komentarzy:tak: jak wam sie pomysł spodoba to zostanie a jak nie to moderatorki usuną
zobaczcie mysle ze tak sęsownie jest to napisane

reklama
buziaczek, a Ty szczepilas sie na swine flu? bo ja nie...
A nie wiedzialam, ze takie przeboje mials w przychodni
tak kochana szczepilam sie w pazdzierniku bo list dostalam ze mam okazje a ty nie dostalas?
no tu strasznie patrza na ta grype swinska dlatego postanowilam ze i siebie i dzidziusia ochronie jak to zrobie, zwlaszcza ze np w miejscu gdzie pracuje tzn w tej samej wiosce to byly przypadki swine flu

:tak:dziewczyny założyłam nowy watek o diecie matki karmiącej bardziej taki informator aby wszystko co mozna a czego nie było w jednym watku wiec nie piszcie tam komentarzy:tak: jak wam sie pomysł spodoba to zostanie a jak nie to moderatorki usuną
zobaczcie mysle ze tak sęsownie jest to napisane

widziałam:-) przeleciałam tak pobieżnie :-) wiem tylko jedno...teraz wprowadza się taką opinię/modę że można jeść co się nam żywnie podoba (oczywiście nie mówię o alkoholu/papierosach czy lekach) ... że np kolki nie sa spowodowane tym co jemy tylko po prostu jeszcze nierozwiniętym układem pokarmowym naszej dzidzi ... tutaj nie wiem jak jest z alergiami bo zauważyłam dwa rozłamy: 1. mówi się żeby jeść wszystko ale obserwować dziecko i w razie draki odstawiać produkt na który dziecko jest uczulone 2.to co jemy nie ma wpływu na alergie (co mnie bardzo dziwi i do końca tego nie pojmuję ale jeszcze fachowej literatury potwierdzającej tą opinię nie znalazłam...)

Buziaczek, dostalam list,ale u mnie w przychodni babki powiedzialy, ze nie ma szczepien, mimo, ze lekarz kazal mi sie u nich umowic. zreszta ja jestem przeciwna takim szczepionkom.
No wiec sie nie zaszczepilam.

kurde ale produkujecie
aaaaaaaaaaaaa
posortowałam ciuszki uff w komodzie mam od 50 do 62 ;) 68 spakowane w kartoniki, 74 i 80 w worku w drugim pokoju ...
popisałam ile czego mam, aby już nie dublować zakupów ;)

co do upadku to był mega szybki ślizg i leżałam na ziemi, więc kochane uważajcie na siebie.

Potrzebna mi Wasza pomoc!!! Po stadku myszy od każdej na Pana od mojej nieszczęsnej poscieli!!! Oblekam sobie teraz pościel a tu znowu dziura!!! Szlak mnie trafił!!! Oczywiście telefonu nie odbiera! A jak obierze to pewnie znowu wymyśli że mi pralka poszarpała albo że sama wygryzłam. Palant!

Ewi
- oj ale trafiłaś na dziada ;(
szkoda, że posciel nie z allegro, bo tam można coś zdziałać - ja rozpoczęłam spór i poinformowałam allegro o nieudanej tranzakcji, bo nie mogłam się z facetem dogadać no i od razu rozmowa była inna jak sprawa szła przez Allegro, a nie prywatną korespondencją.

...
Moj synek dostal swira na punkcie dinozaurow. Kupilam mu dzis film disneya pod tym wlasnie tytulem i juz siedzi i oglada :)
film to dopiero początek, Wiktor też ma świra i pokaźną kolekcję dinozaurów - dostał na Mikołajki, resztę na Gwiazdkę od dziadków. Filmy ogląda nawet na youtube o prawdziwych dinozaurach, bluzki z dinozaurami... szaleństwo wieku 3 latka :D
a i książki dostał po kuzynie i na dobranoc czytamy. Tylko nie umie wypowiedzieć dinozaur i mówi 'dawno temu' na nie...

Vetka - a przypomnij w którym tyg urodziłaś?

idę się położyć, aż się boję tej rwy i nocki, bo ostatnio Zosia najchętniej nocami urzęduje i mi spać nie daje, a ma siłę dziewczyna i nieźle matce daje popalić ;/

dobranoc

Malina- ciesze sie;-)
Futrzak no teorie sa rózne i przyczyny kolek także natomiast ja na swoim przykładzie wiem a raczej podejrzewam ze u mnie W iki miala kolki własnie przez nierozwinty prawidłowo układ pokarmowy a po drugie przez grzyby bo jak jej zrobilismy testy to okazało sie ze tak naprawde uczulona jest na kilka produktów ale w sladowych do zaakceptowania ilościach...........

reklama
Buziak, tesciow znajomy wlasnie zmarl na swinska grype kilka dni temu. W szpitalu w ktorym rodze... Nawet mozesz przeczytac
: Second flu patient dies in Midlands « Express & Star

Ja jestem generalnie zadowolona ze sluzby medycznej tutaj, przynajmniej nie musze placic...a do lekarza w Polsce bylo mi sie trudniej dostac niz teraz.
W ogole, widzisz... skoro przeszlo samo ;)
wlasnie prawie przeszlo zatoki zostaly ale to juz nic tyle to sie przezyje dostalam antybiotyk...ja tez nie narzekam od kad zmienili mi polozna jest lepiej a co do reszty to nie jest zle dentyst za darmo recepty tez itp a jedyne co mnie denerwuje to ten paracetamol:wściekła/y::-D;-)
AGA wlasnie mowili w tv ze zaproponowali ta szczepionke nam i osobom z grup ryzyka a tylko 1/4 poszla sie zaszczepic... ja poszlam bo ogolnie dosc czesto sie przeziebiam i po co ryzykowac a ta szczepionka zawiera wirus grypy ale martwy i temu nic tobie ani malenstwu nie zrobi a moze tylko pomoc... slowa gp:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry