reklama

Marcóweczki 2011

reklama
ruda - trzymamy kciuki mocno! Będzie dobrze.
futrzakowa - z urlopem mam nadzieję zdążę. Na razie zaplanowany na drugą połowę października, powinnam się jeszcze przyzwoicie czuć. Albo gdzieś polecimy, a jak nie - nad polskie morze. Plażowania i tak nie planuję, a spacery z jodem dobrze jakby co zrobią. I po zamkach się można się powłóczyć. I mieć święty spokój, a tego mi najbardziej brakuje!

Ruda- nie panikuj, w koncu hormony maja prawo szalec, i teraz mogly sie uspokoic albo przyczaic. Trzymam kciuki

Harsharani - widze, ze nasi synowie maja te same imie :) Sliczne :)

A ja mam zatrucie pokarmowe, wczoraj mi dorwalo mojego chlopa a dzis mnie. Nie moge nic jesc i mam dreszcze. A na 15 ide do gp z dzieckiem. Noz jak nie urok to ....

Ja tez mam rozstepy ale na biodrach, bo przed ciaza przytylam 15 kg (bo przyjechalam do meza, nie pacowalam 7 dni/tydz na 3 etatach tylko siedzialam sama w domu i sie nudzilam), a potem jeszcze w ciazy 30 mi doszlo.

ruda a moze one sie poprostu juz skonczyly przeciez cala ciaze trwac nie beda nie denerwuj sie tak dlaczego myslisz ze odrazu cos z dzidzia?to co ja mam powiedziec jak w ogole nie mam mdlosci piersi nie bola ani nic?napewno wszystko jest wporzadku pamietaj jesli nie krwawisz nic sie zlego dziac nie moze:)

futszakowa czasem cos nas zakuje i zaboli ale to nie musi oznaczac nic zlego prezeciez nasze cialo przechodzi rewolucje:)

Witam.
Obiad trzeba było podszykować i zamówienie na pierogi mam:tak::-) i trzeba nalepić:tak:. A wcześniej młody kompa zajmował.
Cały czas bym spała, rano M obudził bo do pracy się zbierał i nie szło zasnąć wcale:no::-(, potem przyszli kostkę układać i nadal szlifują :angry: a ja takiego hałasu nie trawię:no:.
Morrigan zdrówka kochana.
Ruda, kciuki trzymane i czekamy na wieści;-):tak:.
Pinka, kobito nie nadwyrężaj się za bardzo - niby zwykły spacer a też męczy:tak::sorry2:.

fiffronka suwaczki nam wróciły:tak:

zabrałam się za gotowanie, robię mężowi żeberka, dla mnie te zapachy to istny koszmar:angry: zostanę przy bułce z pastą jajeczną

marta jakie te pierogi? bo mam ochotę, ale siły lepić już nie. kupne to nie to samo

morrgian współczuję, kuruj się szybciutko!

Scarletka, pierogi ruskie - chociaż w różnych rejonach Polski mają inny skład farszu - ziemniaki, twaróg, jajko, sol, pieprz ziołowy i majeranek - takie robię :tak: a w W-wie zamiast majeranku dają podsmażoną cebulkę:tak::-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry