madzikm
Mamy lutowe'07
Hello Girls,
ostatnio rycze z byle powodu, a na tym filmiku to juz w ogole ;-) instrukcja zapinania dziecka w fotelik samochodowy :-)
YouTube - Baby Bob Marley
milego dnia :-)
przed chwilą w DDtVN to było, oglądasz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hello Girls,
ostatnio rycze z byle powodu, a na tym filmiku to juz w ogole ;-) instrukcja zapinania dziecka w fotelik samochodowy :-)
YouTube - Baby Bob Marley
milego dnia :-)

, poszłam po drożdżówki młodym i weszła pani co obok ma box z butami (Olek lubi tą panią, jeszcze jak w wózku jeździł, bo cukierki mu daje) i do mnie z pytaniem czy ja w ciąży nie jestem, bo pytała się naszego wspólnego znajomego co box ze skarpetkami przed nią ma i on powiedział że raczej nie
ale ostatnio trochę się poprawiłam

.
ale spoko... z moich sąsiadów dopiero jedna sąsiadka wczoraj się kapnęła że ja w ciąży jestem

a teraz to porażka:-( a może przepisem się podzielisz? lubię słodki posmak w sałatkach
smaruj ta maścią, na pewno nie zaszkodzi, no i miejmy nadzieję że lekarz jak go osłucha to nic tam na oskrzelach nie zauważy... życze szybkiego powrotu do zdrówka:-)
haha...ten to ma pęcherz...wczoraj wstał ok 13!Scarletko, u mnie placuchy były w zeszłym tygodniu- dziś na szybkiego wątróbka
. A smarujesz małego Pulmexem Baby - u nas zawsze pomagał - plecki i stópki i wygrzać;-).