• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

witam się i ja,największy śpioch na BB,którego tez dopadła ciążowa bezsenność

mamii dobrze ze sposób ''na cukierka'' wypalił:-)
ona
jak się dzisiaj czujesz?
ewe wreszcie się barierek doczekasz;-)

reklama
dzień dobry!
no i wiosna powiedziała pa pa, i na nowo mam za oknem szaro buro i deszczowo:-(:-(:-(
nocka całkiem niezła, bez wiekszych przerw, przespana przez Hanulę do 8, Zosia też za bardzo nie fikała, wiec generalnie jestem wyspana:tak:
wierka co to sie stalo że i Ciebie bezsenność dopadła?:-(
mamii cieszę się, że nowy sposób pomógł:-)
Ewe a u Ciebie cały czas coś się dzieje:tak: super:-) co jeszcze w planach przed narodzinami maleństwa?

To ja się odmeldowuję, że żyję, mam nawet kawałek słońca za oknem i staram się nie ziewać za bardzo. A niewyspana jestem już tradycyjnie, bo tradycyjnie pozycji znaleźć nie mogę. Pora się przyzwyczaić chyba :baffled:.

Mami, nie ma to jak porządne nawilżenie gardła. Moja internistka też poleca sposób z cukierkami :-)

I zostawiłam coś do obejrzenia :ninja2::ninja2::ninja2:. Nie mogłam się powstrzymać!

Patik ja wstępuję w ostatni etap ciąży i już wszystko zaczyna mi doskwierać,tak jak od kilku tygodni większości marcóweczek.

Czy któraś wie może co tam u naszego Milutka? Bo albo przeoczyłam albo od wczoraj się nie odzywała..Hmm:confused::confused:

hej kuleczki :-)
Coś na uśmiech Rosyjskie metro - Demotywatory.pl

Spałam 10 godzin (przyzwyczaiłam się chyba do ciągłego bólu, szybko się umiem dostosować :-p) i tylko raz byłam na siusiu, kiedy odprawiałam M o 4 do pracy. Musiałam z nim pogadać, bo mój syndrom wicia gniazda robi się nieznośny. Był zdziwiony, że o 4 go wołam, żeby pogadać o pokoiku dziecka:-D Ale na wszystko się zgodził, więc nie ustąpię :-p Uznałam, że wywalimy stary dywan, a nowy kupimy troszkę później, jak dziecko zacznie spędzać czas na podłodze. Przez kilka miesięcy będę spała z małym, więc na brzydką kanapę muszę kupić koc pod kolor ścian :rofl2: i znowu myślałam o naklejkach na ścianę i chyba jednak zrobimy dziecinne, bo mi się odwidziało moje dorosłe safari. Zdecydowałam się na to safari, bo nie jest takie mocno dziecinne 4 wzory SAFARI RYBKI AUTA DINUSIE naklejki XXXL (1397801079) - Aukcje internetowe Allegro
Za to szafki jakoś ładnie ozdobię przy pomocy kwiatowego szablonu do malowania, bo są proste i bez wyrazu i będą służyć przez lata, także dużemu smykowi:tak:
I pożalę się, że przytyłam 2kg, czyli mam równe 20+:shocked2: hmm, a prawie nic nie jem.

M wczoraj spytał lokatora czy się obraził, to stwierdził, że tak, bo powinniśmy mu wcześniej powiedzieć, że ma się wynieść, a nie tylko miesiąc przed. To się spytałam M, czy mu powiedział, że tak ma w umowie, którą podpisał i poinformowaliśmy go, że jestem w ciąży pół roku temu. M też go o to zapytał, to tamten uznał, że przecież chciał szukać sobie mieszkania, ale mu powiedzieliśmy, że "jeszcze nie musi się wyprowadzać". No rozłożył mnie :sorry2: Jak bym była taka dokładna, to powinien się wynieść 28 stycznia, a nie 1 lutego...

papcia, no to nieźle ci ząb załatwiło, ale dobrze, że tylko 1 :tak: mnie 2 troszkę swędzą. A ten sąsiad to jakaś masakra, widzę, że moja wojna jedzeniowa, to pikuś :baffled:
Bosa, papcia nas chciała spiknąć w Poznaniu na spotkanie, bo byłaś niedawno :-D

patik, w P-ń też była wczoraj wiosna! :-D a dziś szaro i +6*, ale bez deszczu

grrrrrrr co za koszmarna noc :wściekła/y:,
Wiktor od 20:50 do 22:00 non stop kaszlał, potem do 02:00 wołał mnie co chwilkę, więc wzięłam go o 2:00 do sypialni i to był błąd! NIe spał do 05:30 tylko leżał i walił we mnie nogami i przekładał się, gadał, kaszlał, smarkał... grrr miałam już ochotę go udusić! W nocy przyjechał M. i chciał się wyspać, ale nie dało się. O 5:30 M. wstał do pracy a W. też chciał wstać to wkurzona mówię warcząc do małego, że to ostatnio nocka u nas i że jutro śpi tylko u siebie, a teraz ma natychmiast spać jak chce tu jeszcze przyjść... i zasnął :szok: i spaliśmy do 10:00 :tak: no ma szczęście. A rano mówi do mnie spałem, bo mi kazałaś, bo ja tu jeszcze chcę z Wami spać...
ok idę nadrabiać co u Was

reklama
HELLO

ja sie dzis obudziłam z bolącymi i swędzącymi dziąsłami na raz:wściekła/y::wściekła/y: ciekawe co mnie jeszcze za niespodzianki spotkaja do konca..............
a suszy mnie ostatnio ze nie wiem w ciagu doby to ja chyba z 4l wody wypije a juz nie wspomne ile razy toalete odwiedzę:cool:

ktos ma ochotę na kiwi???? bo własnie po sniadanku sobie funduje:-p

Bosa- po tym co zostawiłas:ninja2:zmęczenia absolutnie nie widac heheh wniosek chyba taki ze praca ci słuzy albo pan/i sie bardzo przyłozył/a
patik- najpierw to ja musze poprac i poprasowac to co do szpitala zabieram a ja jeszcze tego nie zrobilam:-ppotem spakowac hehe
wierka- to witaj w klubie niewyspanych w koncu nie mozesz miec lepiej niz my ahhaah

mamii - no to super ze nocka przespana jak nie dużo cżłowiekowi do szczęścia potrzeba prawda???
Ruda- ty jeszcze popcorn wcinasz wieczorem ahhahah dobra jestes ja juz bym miała taka zgagę ze spaliła bym chatę jednym wyziewem:-D

no nie !!!!!!!!!!!! wc:wściekła/y::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry