Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

super:-) co jeszcze w planach przed narodzinami maleństwa?
.

. Nie mogłam się powstrzymać!ŻyjePatik ja wstępuję w ostatni etap ciąży i już wszystko zaczyna mi doskwierać,tak jak od kilku tygodni większości marcóweczek.
Czy któraś wie może co tam u naszego Milutka? Bo albo przeoczyłam albo od wczoraj się nie odzywała..Hmm![]()
) i tylko raz byłam na siusiu, kiedy odprawiałam M o 4 do pracy. Musiałam z nim pogadać, bo mój syndrom wicia gniazda robi się nieznośny. Był zdziwiony, że o 4 go wołam, żeby pogadać o pokoiku dziecka
Ale na wszystko się zgodził, więc nie ustąpię
Uznałam, że wywalimy stary dywan, a nowy kupimy troszkę później, jak dziecko zacznie spędzać czas na podłodze. Przez kilka miesięcy będę spała z małym, więc na brzydką kanapę muszę kupić koc pod kolor ścian
i znowu myślałam o naklejkach na ścianę i chyba jednak zrobimy dziecinne, bo mi się odwidziało moje dorosłe safari. Zdecydowałam się na to safari, bo nie jest takie mocno dziecinne 4 wzory SAFARI RYBKI AUTA DINUSIE naklejki XXXL (1397801079) - Aukcje internetowe Allegro
hmm, a prawie nic nie jem.
Jak bym była taka dokładna, to powinien się wynieść 28 stycznia, a nie 1 lutego...
mnie 2 troszkę swędzą. A ten sąsiad to jakaś masakra, widzę, że moja wojna jedzeniowa, to pikuś 

a dziś szaro i +6*, ale bez deszczu
,
i spaliśmy do 10:00
no ma szczęście. A rano mówi do mnie spałem, bo mi kazałaś, bo ja tu jeszcze chcę z Wami spać...
ciekawe co mnie jeszcze za niespodzianki spotkaja do konca..............

zmęczenia absolutnie nie widac heheh wniosek chyba taki ze praca ci słuzy albo pan/i sie bardzo przyłozył/a
potem spakowac hehe