Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dawaj o co chodzi, bo nie dam rady odnaleźć. Chyba coraz lepiej mi idzie zarządzanie czasem, to i na pomoc się pewnie jakoś znajdzie.papcia, nie wiem czy Bosa znalazłaby dla mnie czas, biedna zabiegana![]()

Bosonóżko oj kiedy Ty choć trochę zwolnisz tempo - dobrze że przynajmniej w domku M. odpowiednio dba o Ciebie;-)
no i klamkowaliśmy wszystkie drzwi jak durnie... w końcu okazało się że jakiś stróż siedzi w budce i udało się nam go obudzić i z wielką niechęcią otworzył nam główne wejście... ja to ze szkoły rodzenia zapamiętałam że do szpitala trzeba jak są regularne i częste skurcze albo wody odchodzą i tylko to mi w głowie brzęczało:-)
zakupy najlepsze na wszystko
to Cie kocurek załatwił

ja sama byłam zaskoczona że po serniku własnej roboty cukier mam w normie
ale jak M. juz prosi to chyba musisz pomału rozpakować te reklamówki i włożyć do torby co potrzeba:-)

a jak tam zdrówko?
i co on ma z tymi butami??? raz je wynosi raz na nie sika ???
Witam wszystkie przyszłe mamusie,sama nią nie dawno zostałam,a dokładnie 4,5 m-ca temu.Piszę tu ,bo mam sporo ciuszków z których wyrósł już mój skarbek i chętnie je odsprzedam niedrogo.A wiem z doświadczenia ,że pod koniec ciąży nie chce sie biegać po sklepach,sama wiekszośc kupiłam przez internet.Może którejś sie coś spodoba) poniżej zamieszczam linki do albumów. Jeśli chodzi o wysyłkę to koszt wysyłki wg wagi i cennika Poczty Polskiej możliwy też odbiór osobisty w Gdańsku. Ubranka sa w bardzo dobrym stanie.
linki do albumów :
Picasa Web Albums - marta mikan_m - sprzedaz#
Picasa Web Albums - marta mikan_m - !!!#
Picasa Web Albums - marta mikan_m - all sprzedaz#
Picasa Web Albums - marta mikan_m - czyjes#
chetnie odpowiem na wszelkie pytania na mikan_m@wp.pl lub gg 633950
ZAPRASZAM i pozdrawiam

;-)