reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

dzien dobry kulki przyszlam sie przywitac i zaczynam od rana bo potem was nadrobic nie moge:-)moge tez powiedziec ze tez przeczytalam post niny i strasznie to przykre ale nie wiem czy nie powinno to byc w jakichs pozegnaniach a nie tutaj tak ni z tad ni z owad-chyba istnial gdzies watek o podobnym temacie...taka czy tak jest mi jej zal i nie chce sobie nawet wyobrazac co czuje:no:
Agnes- no to rzeczywiscie mialas przeboje w nocy... uwazaj na siebie zwlaszcza po takim alarmie:tak:
milu- ty to widze ze masz kopa do pracy az sie dziwie bo ja mam jednego dzieciaczka w brzuchu i mi sie nic nie chce a ty masz dwie krolewny i tak walczysz:) fajnie ze ci humorek dopisuje;-)odzywaj sie czesto jak bedziesz w szpitalu...zebysmy sie nie martwily;-)
koncia- ten twoj lokator to sam siebie przechodzi juz na serio- js=eszcze o stolik sie pyta:) aparat:)hehe

reklama
Dziewczyny to mój ostatni weekend w domku tylko z mężem:( ale to dziwnie brzmi brrrrrrrr:-D:tak:

Buziaczku-
mam tylko dwa dni żeby jeszcze co nieco ogarnąć....

no faktycznie dziwnie brzmi:)milu kurcze jak ci fajnie ze juz to ci sie powolij zaczyna i za bedziesz pod stala kontrola lekarzy dobrze:tak: zycze ci zeby ci wszystko poszlo po twojej mysli i zebys jak najszybciej do nas wrocila i pokazala twoje kruszynki-kurcze czekam na te twoje laski tak tak na mojego malego:) pewnie juz sie nie mozesz doczekac az przyjda na swiat?? zdenerwowana? a tatus?? sorki wiem wscibska jestem:zawstydzona/y:...ale tak sie z toba ciesze - w koncumaluszki sie urodza!!!!!!!!!!!

Oj Buziaczku....zdenerwowana jak cholera:) Niech mnie przyjmą tylko na oddział to będę spokojniejsza:) Mam nadzieje ze codziennie mi beda cos robic żeby mi dni szybko mijały...a tatuś- zaciska żeby zęby nie pokazać swojej słabości. Cały czas mruczy coś do brzuszka i go głaszcze. Śmieje się ze nie dają mi żyć bo chcą wyjść:)...pewnei jak juz będą na świecie to M zaniemówi...juz sobie to wyobrażam- i panikę w jego oczach ze sa takie tyci tyci:) ha ha

boziu jak to slodko brzmi-tyle szczescia juz prawie przy was:) wiem dzieciak ze mnie:)etam ja sie ciesze z toba moze do 6go lutego dotrzymasz to prezent na urodziny bede miala-twoje krolewny:) nie denerwuj sie bedzie dobrze wiem to mamy maja 6sty zmysl i mi to wlasnie powiedzial moj 6sty zmysl ze bedziesz miala cudowne dzieciaczki:)a jak to jest moze tatus byc przy tobie podczas cesarki?? i pozniej??

:-)no watek juz chyba potrzebny:)dobrze ze potem przy was bedzie juz caly czas:) moj maly sie teraz tak jakos przekrecil ze mam brzuch w prawo skierowany:) ale mu musi byc ciasno juz:) a twoje to dopiero:) a jak ci sie spi z nimi? boja np to zanim sie uloze to juz mi sie odechce spac za ten czas:)

Kurcze, Milutek, jak Ciebie czytam to az mi lzy do oczu nachodza. Nie wiem czemu :-) Nie jestem specjalnie uczuciowa, ale moze ta ciaza tak mnie rozmiekcza...

reklama
Milu- jako ze ty pierwsza sie rozpakujesz to przeciez mozesz założyc watek sama:tak::tak: wiec do dzieła:-D

my tu bedziemy chyba jak na szpilkach siedziec haahh ale bedzie dobrze nawet sie nie obejrzysz a bedzie po wszystkim:tak::tak:a po Tobie to juz po kolei poleci sama jestem ciekawa która bedzie nastepna:-p

Do góry