buziaczek1
Fanka BB :)
ja troszke poprasowalam i juz mi sie maly plecami w brzuchu stawia i musze trocha prania na jutro zostawic... a myslalam ze bede miec to za soba... milego wieczoru zycze 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale jestem umęczona. Mebelki się składają, zakupy jedzeniowe porobione, portfel pusty...jeszcze byliśmy u babci posprzątać i padam na twarz.
Ja mam ten nawilżacz co malinka. M długo szukał i wybrał ten, gdyby miał kupować drugi raz, też wziąłby ten...
Harsh, słodki śpiworek.
Wszystkim chorym marcjankom, dużo zdrówka życzę!!!
Nie mam jak oka zmrózyc. Mala nie jest przyzwyczajona ze mama spi w dzien i co chwila mi powieke podnosi

, a jak sie okazało przydały sie oba bo jeden mielismy w pl i jak latalismy nie było problemu
Ładny ten misio, chyba skocze na ebay;-)

Pabelka, u nas tak samo- to znaczy- wybralam farby, a K pojechal i jakies 'podobne' w promocji znalazl..i pozniej jeszcze z tekstem 'to domieszamy...'...
NIe powiem, jeden kolor wyszedl ladniej,ale drugi mial byc brudnym szarym, a wyszly...no nie wiem...bez podchodzacy pod kawe z wielka iloscia mleka
Pochwal sie jak skonczycie, prosze!
Mężczyźni..