reklama

Marcóweczki 2011

Witam się niedzielnie
U mnie nocka przespana, tylko jedno wstanie do WC:szok: Dziś mam zamiar poukładać drobiazgi dla maluszka na swoje miejsce i zmusić Emka do zamontowania kilku rzeczy:-) Wieczorem mają wpaść znajomi więc dzień pewnie szybko zleci;-)
Miłej niedzieli Marcjaneczki:)

reklama
Masala wrocila i nie urodzila w samolocie ;-) nie robili Ci problemow? Widzisz, pralka Ci sie spsula to i zelazko nie bedzie potrzebne ;-) zartuje. Mam nadzieje, ze szybko naprawia. A moze filtr trzeba przeczyscic?

Nikt mi na szczescie problemow nie robil. Wiec zaswiadczenia tez sie nie przydaly:)
Mowisz przeczyscic filtr... hmm a gdzie go znajde?? :-)

Futrzak to ja coś czuję że ciekawie sie zapowiada dzień hihi;)-

Koncia chyba się zdecydujemy na ten co Wy. Cenę ma dopuszczalną. A reszta mi mało mówi ale jak Twój M jest w tym ekspertem to ja się zdaję na niego;) Zrobiłam sernik wg. Twojego przepisu;) tylko z wiejskim serem od teściowej;) rewelacyjny jest!

Wtam niedzielnie:)
U mnie noc taka sobie,jedna pobudka na siku i kilka bez powodu,no i bol nog:(
Dzis dzien lenia;) na obiad pizza bedzie zamowiona bo akurat jest promocja na nasza dzielnice;)
Marta u mnie odwrotnie-tesciowa na obiedzie u nas;)

Miłej niedzieli laseczki:)

Hej laseczki-marcóweczki
Zycze udanej niedzieli - ja zmykam prać bo wczoraj przywiozłam od znajowej 8 worków 40 litorych ciuszków dla małej, łocznie z kozaczkami Emu (hit tej zimy), musze to posegregowac i poprać, ale Nadia zostało obciuszona od romiaru 50 do 86 czyle gdzieś tak do 10-12 m-c a nastepne ciuszki juz sie zbierają. I to zadna moja bliska koleżanka, ot mama jednego z chłopców z klasy mojego syna. Zdażają sie fajni ludzie, którzy robia dla cos dla innych ot tak:)
Pozdrawiam wszystkie i usciski do Milutka

Ostatnia edycja:
Bry..

Chyba oboje z małżem wstaliśmy dzisiaj lewą nogą, bo coś się dogadać nie możemy, ale posprzątane, pościel zmieniona i pralka wstawiona, a zaraz na obiadek do mamy lecimy..

Koncia a co Ciebie tak mocno boli po wczoraj??

Masalka współczuję :* Można się wściec jak tak nagle wszystko pada, bądź dzielna!! A w kwestii bólu, to Ci powiem, że chyba trzeba wyluzować, mnie boli od środy i już nie zwracam na to uwagi, gorzej jak przy tym brzuch twardnieje, ale kilka oddechów, minutka i przechodzi ;)

Aga Tobie legginsy poszły, a mi moje ukochane dresy się na pupie przetarły, ale już nie kupuję nowych, w domu mogę w nich pochodzić, a jak już zdarzy się, że gdzieś wychodzę to mam jeansy ciut ciasnawe, ale na chwilkę mogą być ;)

Buziak żelazko chyba nie ma nic do korków.. Może miałaś akurat za dużo urządzeń w jednym czasie włączonych..

Magdzior owocnego dnia, niech Ci się mężu sprawi i przyjemnego wieczoru :)

Futrzaczku samych przyjemności na dzisiaj :*

Marta lepszy obiad u teściowej niż teściowa na obiedzie jak u Olko hahahaha Przynajmniej zawsze możesz wyjść jak Cię fqrzy, a weź tu teściową usuń z domu, imposible!

Ewi z chęcią skusiłabym się na Twój serniczek mmmmmmmmmm

Olka pierwsze słyszę o dzielnicowych promocjach pizzowych ;) Szkoda, że u nas tak nie ma :/ No ale my dzielnic nie mamy ;p

Vetka to teraz czeka Cię masa prania i prasowania - powodzenia! A babeczka rzeczywiście wyjątkowa, rzadko zdarzają się tacy ludzie :)

Anoli wypoczywaj :*

A Milusię może nam jutro rozpakują, zobaczymy..

No to sobie popisałam :)

reklama
Witam się w niedzielny - słoneczny i mroźny poranek, wczoraj imprezowaliśmy prawie do 2 w nocy z rodzicami - przyszli oglądać zasponsorowane przez siebie prezenty (wózek i łóżeczko) i przyszykowany pokoik Natalki, narobiłam się jak dziki łoś (bo sobie wymyśliłam tartinki i sałatki zamiast obiadu i 2 razy więcej się przy tym narobiłam niż jakbym gulasz ugotowała!!) ale za to było wesoło i Natka też udzielała się towarzysko - kopała babcie "czkała" do dziadków - wszyscy byli wniebowzięci! :-) Za to jak się wieczorem kładłam spać to moje stopy wyglądały jak dwa wielkie balerony - takie spuchnięte! a pięty myślałam, że mi odpadną z bólu!! oj ciężka już jestem, ciężka... :szok::szok::-D dziś dzień odpoczynku - no, jedną pościel wyprałam, co ją w prezencie dostała Natka... ;-)

p.s. a w lodówce mam pół Czarnego Lasu więc będę jutro ważyć jeszcze więcej... :-p :-p :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry