Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wierka, ja sobie to obejrzałam, mimo, ze jestem mega przeciwna i panikuje... I tak jak się kurna spodziewałam... 18letnia dziewczyna, która skończyła szkole w wieku 16 lat w Polsce (to co ona, kurna, po gimnazjum?!) Klnie jak głupia, nie ma pojęcia czym jest ktg..Ten ojciec z kumplem wchodzi, a ona rozkraczona dziecko karmi... No jaaaaa......... nawet K. powiedział, ze oni wyglądali jak Polska wersja chavs ( o ile wiesz o co mi chodzi??)
Chav – Wikipedia, wolna encyklopedia

U nas niby tez jest niewielka różnica w cenach jedno i dwusypialniowych mieszkań ale wydaje mi się ze te dwusypialniowe w nowym budownictwie za 630 można znaleźć. Jestem w szoku... z torbami bym chyba poszła płacąc 710 za sam rent;/
Koncia ostry sex??? Ja to już na lajtowy pozwolić sobie nie mogę haha, wsadziłaś mu cebulę gdzie trzeba???
Ja już torbę spakował jak raz myślałam że będę rodzić haha

nie, nie kafelki były szorowane, bo błysk połysk aż w oczy raziło
a co do rozchodzenia się, to przyłączam się do papci kopniemy tak w dupsko,że dopiero się rozejdzie
a wiecie co?
my tak tutaj srutu tutu, a mnie się dawno nie rzucił w oczy żaden post Pinki
no chyba, że ja ślepa jestem..
I u Pinki ok, ale ma kupe roboty, stwierdzila, ze to byl zly pomysl tak sie przeprowadzac, a poza tym to nie bedzie miala internetu chyba do 14.02, bo musi czekac na instalacje...Zakupy zaliczone,obiad nastawiony.Teraz zrobiłam sobie godzinkę przerwy i podglądam co tam naskrobałyście
Buziaczek dzisiaj robię curry z Twojego przepisu;-)
Harsh Twój K idealnie ich nazwał,ja wcześniej tego określenia nie slyszalam i zawsze nazywaliśmy takie towarzystwo ''councilakami''.Co do tej laski,to fajnie,czysto i poprawnie mówila po ang,co nie?
!
Papieru toaletowego nie dzielil na segmenty?
my placimy 540 za one bedroom flat w nowym budownictwie. Ja Wam wspolczuje i ile placisz za council? Pewnie tez kolo 200 miesiecznie?
co to za sny
i zobaczysz! będzie pełnia
hihi