K
koncia
Gość
malina, bo to tantum jest wg mnie drogie i szukałam takiego innego leku, ale muszę zapytać mamy co to było...
wierka, zapytaj Vetki, ale nie powinno się za często wstrzymywać, a jak ci się aż tak bardzo nie chce, to nie ma problemu ;-) a kobiety w ciąży podobno często mają z tym problem, ale chyba nie od wstrzymywania
Zabrałam się za obiad, pranie i sprzątanie. Mam wrażenie, że prawie nic nie zrobiłam, a ledwo łapie oddech i opadłam z sił...
wierka, zapytaj Vetki, ale nie powinno się za często wstrzymywać, a jak ci się aż tak bardzo nie chce, to nie ma problemu ;-) a kobiety w ciąży podobno często mają z tym problem, ale chyba nie od wstrzymywania

Zabrałam się za obiad, pranie i sprzątanie. Mam wrażenie, że prawie nic nie zrobiłam, a ledwo łapie oddech i opadłam z sił...

i co ja teraz zrobie...wszystko przez to ze przyjaciolka zadzwonila mi na urodziny wczesniej bo potem moze nie miec czasu i gadalam z nia godzine i robilam w tym samym czasie....ma maluszka 8 tygodniowego i taki cudny mowila ze tylko spi je i sie smieje wogole jej nie placze
:-)...k...wa tylko co z tym ciastem teraz... zrobia sie?? ohhh...glupia ja
:-)
a właśnie wiedziałam, że w połogu się używa przemywając gazikiem. To może sobie kupie właśnie to i będę miała 2w1, zamiast spirytusu. Chociaż spirytus tańszy