Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hihi bardzo chętnie wybiorę się na zakupyKoncia nastepnym razem jak mnie po nocach wyciągniesz na zakupy ciuchowe to daj znać wcześniej żebym więcej kasy wzieła ze soba bo dzisiaj nie na wszystko starczyło heh (śniłaś mi sie!) i takie sliczne baletki sobie kupiłyśmy szare i turkusowe leginsy heh obie równe ale Ty dokupiłaś sukienke za130 a ja taka sama kupiłam za30!!!
aha zamiast tantum rosa można kupić nadmanganian potasu
ale mnie powstrzymaj jak będę chciała kupić sukienkę za 130 
ale chyba nie działa lekko przeciwbólowo jak tantum rosa... kosztuje 5zł za 30 tabl. do rozpuszczania 

ale juz opanowuje powolij:-)wredniak-mama ma mieć pewnie koronarografię, badanie jest owszem inwazyjne ale stosunkowo mało, poprostu wprowadza się rurke (cewnik) przez tętnicę w pachwinie i "koloruje" się (podając środek kontratowy) naczynia wieńcowe by zobaczyc czy nie ma zwężeń. Jeśli takowe sa od razu się je poszerza (balonikuje lub zakłada stent). Ma to zabezpieczyc przed całkowitym zamknięciem się światła naczynia czyli zawałem serca. Więc uszy do góry. A badań inwazyjnych nie robi się u pacjentów z infekcja, bo mozna więcej zaszkodzić niż pomóc.