reklama

Marcóweczki 2011

Masala że przez wizjer patrzeć nie można to nie wiedziałam hehe

Koncia Ty nie słuchaj teściowej bo wg. naszej teorii to Ty przenosisz troszeczkę;)

Pokazywali w Teleexpresie moją ulubioną ciastkarnię w Świdniku gdzie zawsze kupuję ciasteczka;) Teraz jakieś susły wymyślili i o zgrozo mały susełek 2,50zł!!!

reklama
Ewi ja na poczatku ciazy w jakiejs "madrej" gazecie czytalam o wszystkich przesadach ciazowych... mozna byloby zwariowac gdyby sie w to wierzylo... ale jednym z nich bylo wlasnie patzrecnie przez wizjer, dziecko ma miec zeza jak sie bedzie to robilo:)
A jak zobaczy sie mysz w trakcie ciazy to dziecko ma miec owlosiona myszke na twarzy...
Biedna moja corcia... malo, ze z owlosiona myszka na twarzy to jeszcze z zezem:P

A ja dzisiaj tylko wpadałam podczytać i dalej do roboty.. muszę korzystać póki mam siłę jeszcze jakąkolwiek ;)
Dzisiaj jestem z siebie samolubnie zadowolona - wyprasowane nasze 3 pościele, wypucowany piekarnik, zmywarka i jedno ręczne zmywanie, obiadek :D
Co prawda kiepsko teraz chodzę, bo uciszona rwa dała o sobie znać, ale bynajmniej jakoś z domowymi pracami jestem do przodu..
Mężu się stara, odkurza, dba o Freda, a na mnie się fqrza, że się przemęczam, no ale jak ja mu mówię, że coś trzeba zrobić, to on "ok później się za to wezmę" i czekam.. po kilku godzinach sama się za to biorę, bo nie będę czekać w nieskończoność choć pewnie powinnam.. bo mi się przyzwyczai, że jak powie później to ja zrobię za niego ech..
A jakoś tak gupi ten dzień dzisiaj bleeeeeeeeeeeeeeee

Hej laseczki-marcóweczki
Niestety mam L4 - szczegóły na odpowiednim wątku
Malinka - pamietaj że wazymy sie o tej samej porze, bo waga poranna moze sie aż o 2 kg róznic od wieczornej i to norma
ona - mam nadzieję że jutro bedzie kolejny 1 kg na minusie
madzik-u nas 9 lat temu juz z kieliszka karmili dzieci po cc, myslałam, że w karju w którym jest taka nogonka na karmienie piersia to alternatywne metody karmienia do butli to standard
pestusia-nie mogą odesłac rodzącej gdy rozwarcie jest wieksze niż 7 cm, do 7 cm mogą

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry