reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcóweczki 2011

Przyszedł mój skórzany fotel fiński z allegro :-) ale się zmachałam, żeby go odpakować. Nie dość, że w kartonie, to z 10x owinięty folią :szok: Nie mogę nawet sprawdzić czy wygodny, bo wymaga skręcenia. No chyba, że wysilę mój malutki móżdżek i się przy nim pogimnastykuję... Może lepiej poczekam na M
Ale widać, że konstrukcja solidna, listonosz ledwo wtargał go na 2 piętro :-D Nie wiedziałam, że te fotele są drewniane :confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzisiaj wszyscy mi mówią że strasznie mi brzuch urósł hmm być może to wina koszulek które kończa mi sie na połowie brzucha? ale po domu wole chodzić w takich nich w emkowych bo mało kobieco sie w jego tshirtach czuje.
A wogóle to jak prasowałam koszulki do szpitala to ojciec do mnie z tekstem a co Ty tak wszystko prasujesz składasz czyścisz chyba tego do torby szpitalnej już nie pakujesz przecież masz kupe czasu jeszcze. Wiec mówie no faktycznie kupa czasu miesiąc i tydzień a on do mnie a co myszy Ci kalendarz zjadły przecież Ty rodzisz prawie w maju!!! Nie wiem z kad mu takie daty wyszły ale jestem z siebie dumna bo spakowałam sie w 1średnią torbe i jedną taką co do wyposażenia wózka jest. A ciuszki dla małej na wyjscie mam w3 ale ona w domciu zostaje więc nie jest tak żle myślałam że więcej mi sie tego wpakuje.

Nastawiłam zupę grzybową. Ostatnie chwile zeby wykorzystać grzyby bo przy karmieniu już nie wolno:(
Oj, ja pieczarkową jadłam i nic moim chłopakom nie było:no::sorry2::-p:-).
Dzisiaj spotkałam koleżanką i przedstawiła mi teorie swoją i swoich koleżanek które są juz mamami że dziewczynki rodzą sie w terminie lub przed a chłopcy czesto po terminie... Ciekawe czy cos w tym jest...
Chłopaki przeważnie po terminie:tak:, Olek 11 dni a Juli 4 ale jak u mnie tendencja spadkowa o 7 dni to Pawełek pewnie 3 dni przed;-):tak::-D:-D.
Malina jeny czy Twoje sny sie spełniają? Rety taki kloc to chyba jakbym naturalnie urodziła to bym do ginesa trafiła
O tym samym pomyślałam:tak::-D:-D:-D.
Masala że przez wizjer patrzeć nie można to nie wiedziałam hehe
Pokazywali w Teleexpresie moją ulubioną ciastkarnię w Świdniku gdzie zawsze kupuję ciasteczka;) Teraz jakieś susły wymyślili i o zgrozo mały susełek 2,50zł!!!
Przez wizjer nie można bo dziecko będzie miało problemy ze wzrokiem - ponoć moja mama wyglądała i dlatego teraz szkiełkowa jestem;-), ja też prawym okiem i Olkowi powieka prawa opada i to wrodzona wada:baffled::confused:. A na Susełka to chętnie bym się po niedzieli wybrała:dry:;-):tak::szok::rolleyes::rolleyes::wink:, tylko podaj namiary:tak::-). http://ciastkowo.pl/index.php?products=product&prod_id=11
M przywiózł wieżę z budowy i mam disco w polu w mieszkaniu:-D:-D.

futrzakowa patrze tak na Twoje zdiecie i zastanawiam sie nad tym czy my sie przypadkiem nie znamy normalnie jak bym Cie jz wdidziala a jak juz iwesz daleko od siebie nie mieszkamy heheeh

tak naroblysce mi ochoty na slodkie ze musialam wyslac Meza do sklepu mimo ze mam diete bezsolna i bezcukrowa;/ehh a slodycze to moja jedyna zachcianka w ciazy:(
co do tego ,ze chloplcy rodza sie pozniej ,to ja slyszalam ,ze jest odwrotnie.....wszytsko sie okaze:)

ja cala ciaaze patrze przez wizjer ,ale mysle ze nie to bedzie przyczyna jesli dzidza bedzie nosic szkielka(moj maz i ja nosimy okulary;/)

a myszy to mi sie ostatnio cala noc snily.....fuj nie cierpie mysze .ciekawe co to oznacza :-D

Dobrze by było gdyby rzeczywiście dziewczynki rodziły się w terminie lub chwilkę przed, ale w to nie wierzę. Wiktora przenosiłam 14 dni.

Myszy
Heh dziś zbieralam połowę szczurka z wycieraczki + resztę wyrzyganą, kochane koty :rofl2: A codziennie widzę kilka myszek upolowanych na trawniku...

A co to te susly swidnickie?? Ale nazwa ;-) hi

a czy Harsh to sie przypadkiem tam nie rozpakowuje?

Ja dzis pierwszy raz mialam problem z zalozeniem rajstop. Ni jak nie moglam sie pochylic. A w szkole mamy takie male toalety, ze musze kombinowac zeby drzwi zamknac... Ja nie wiem jak te grube szkotki tam wlaza w ogole. W collegu dzis uslyszalam: A Ty jeszcze tutaj? a co, twarda jestem :-) poki daje rade, to bede chodzic na zajecia, w koncu mi za nie placa ;-)

Zmeczona jestem. Ogladne serial i ide do lozeczka.

Milej nocki :-) ja cale szczescie wstaje tylko raz na siku :-)

Edit:
Wiecie jak wyczyscic srebrne sztucce? Wygralam na ebayu srebrne widelczyki do ciasta i niestety nie wygladaja tak jakbym chciala.

Ostatnia edycja:
reklama
Ha wlasnie zrobilam budyn:)) Zaleje go malinowym soczkiem i sobie zjem:) Tym razem nie pochrzanily mi sie proporcje i wlalam pol litra, a nie jak ostatnio 1/4;/ Bo wtedy moj czekoladowy budyn jak kupa wygladal:wściekła/y::-)

Wlasnie nie ma dzis harsh i buziaczka tez jakos nie zauwazylam... moze faktycznie sie rozpakowuja... ale buziaczek miala na mnie czekac:) obie w koncu mamy termin na 12.03:)

agacina... wydaje mi sie, ze srebro czysci sie pasta do zebow, cos mi tez po glowie chodzi woda z sola (musisz taki roztwor przygotowac, tam sie chyba wrzuca srebro i zostawia na jakis czas)

Ewe no to milego rozpakowywania paczek:) jak dla mnie to sama radosc jest:))

Do góry